Versnelde service (Zakelijk Plus)

Bij Toelevering Online willen wij jou zo zorgeloos mogelijk je kozijnen laten bestellen. Zo hoef je minder tijd te besteden aan administratie en kan je meer tijd besteden aan jouw klus. In deze blog lees je alles over een versnelde serviceaanvraag voor Zakelijk Plus klanten.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van jouw kozijnen? Of heb je een serviceaanvraag aan de hand van een levering? Als zakelijke klant wil jij zo goed mogelijk jouw kozijnklant voorzien van informatie en daarom wil je niet te lang wachten op antwoord van onze klantenservice. Daarom hebben wij in het dashboard een optie toegevoegd dat jouw serviceaanvragen met prioriteit worden behandeld.

Hoe werkt een versnelde service?

Je logt in als Zakelijk Plus lid en ga naar je dashboard. In het dashboard zie je aan de linkerkant in het menu een knop met [Service aanvragen]. Door het formulier op deze pagina in te vullen wordt jouw serviceaanvraag met extra prioriteit behandeld door onze klantenservice. Je krijgt zo snel mogelijk van ons een reactie. Nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap en word lid van Zakelijk Plus.

Geen snellere levertijd mogelijk

Als jij je kozijn samenstelt zie je direct de actuele levertijd. Het is voor ons niet mogelijk om nóg sneller te leveren. Hiervoor kun je dus geen serviceaanvraag doen.

Wat is Zakelijk Plus?

Zakelijk Plus is een lidmaatschap van Toelevering Online waarbij klanten die regelmatig kozijnen bestellen extra voordelen ontvangen. Toelevering Online houdt regelmatig onderzoeken om te kijken waar de behoefte van onze zakelijke klanten ligt. Er worden regelmatig nieuwe voordelen toegevoegd!

Meld je aan voor Zakelijk Plus

Naast de versnelde service, betaal je 14 dagen na levering, doet geen aanbetaling én je krijgt geleverd op iedere gewenste locatie. Ook kan jij je eigen logo uploaden in je dashboard, waardoor jij de werktekeningen downloadt met jouw logo. Bekijk alle voordelen!

Meer info Zakelijk Plus
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×