Hoe worden mijn kozijnen geleverd?

Dit is afhankelijk van de afmetingen en het aantal kozijnen.

De kozijnen worden verpakt op een houten- of stalen bok. Dit is een houten/stalen frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport.

Over het algemeen worden je kozijnen geleverd op een houten bok. In sommige gevallen als een afmeting erg groot is of er een grotere kans is voor schade kan de fabriek ervoor kiezen om de bestelling te verpakken op een stalen bok. Je krijgt hier een e-mail van als het bij jou bestelling van toepassing is. Lees alles op de pagina: wat gebeurt er met de bok na levering.

Bekijk hieronder een afbeelding van hoe de kozijnen worden bezorgd in het geval van een transportbok.

4 verschillende houten boktypen

Bij Toelevering Online hanteren voor de grotere orders 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Let op! De houten bokken zijn uitsluitend voor transport van kozijnen, er kan niet gehesen worden met de bok. Daar zijn de bokken niet voor gemaakt en niet op getest.

Snelle manier van bezorgen

Een snelle levering gaat natuurlijk samen met het bezorgen en de kosten daarvan. Om de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden, ben jij na de levering eigenaar van de houten bok. We komen de bok niet ophalen, dat doen we in het kader van duurzaamheid om zo de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen.

De houten bok is uitstekend om je de kachel mee aan te houden, of een bankje van te timmeren. Stuur je ons de foto toe? 😉

Stalen bokken moet je aanmelden voor retour. Dit doe je hier.

Meer informatie over ons transportsysteem?

Wil je meer informatie over ons transportsysteem of heb je een vraag over de verzending? Bekijk onderstaande video voor meer informatie of neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon, chat, WhatsApp of mail. We zijn op werkdagen te bereiken van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag zelfs van 09.00 uur tot 16.30 uur.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×