Hoe worden mijn kozijnen geleverd?

Dit is afhankelijk van de afmetingen en het aantal kozijnen.

Kozijnen tot een afmeting van 1000 x 2000 mm, worden per stuk verpakt tot een maximum van drie. Mits de kozijnen niet te zwaar worden. Deze kozijnen worden bezorgd per koerier.

De overige orders van Toelevering Online worden verpakt op een houten bok. Dit is een houten frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport.

Bekijk hieronder een afbeelding van hoe de kozijnen worden bezorgd in het geval van een transportbok.

4 verschillende boktypen

Bij Toelevering Online hanteren voor de grotere orders 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Let op! De houten bokken zijn uitsluitend voor transport van kozijnen, er kan niet gehesen worden met de bok. Daar zijn de bokken niet voor gemaakt en niet op getest.

Snelle manier van bezorgen

Een snelle levering gaat natuurlijk samen met het bezorgen en de kosten daarvan. Om de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden, ben jij na de levering eigenaar van de houten bok. We komen de bok niet ophalen, dat doen we in het kader van duurzaamheid om zo de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen.

De houten bok is uitstekend om je de kachel mee aan te houden, of een bankje van te timmeren. Stuur je ons de foto toe? 😉

Meer informatie over ons transportsysteem?

Wil je meer informatie over ons transportsysteem of heb je een vraag over de verzending? Bekijk onderstaande video voor meer informatie of neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon, chat, WhatsApp of mail. We zijn op werkdagen te bereiken van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag zelfs van 09.00 uur tot 16.30 uur.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×