Nieuw: losse ramen en deuren

header

Losse ramen en deuren: net zo simpel en snel!

We geven gehoor aan al jullie verzoeken! Vanaf nu bestel jij naast volledige kozijnen óók losse ramen en deuren bij Toelevering Online. Het grote voordeel? Zo hoef jij niet het gehele kozijn te vervangen! Is het kozijn nog goed, dan vervang je enkel het draaiende deel. Dat scheelt tijd, geld, rommel in huis en is ook nog eens een stuk duurzamer. En het mooiste? Je doet dit net zo simpel en snel als dat je van ons gewend bent.

 

Kiezen voor losse ramen?

Stel, je bent begonnen aan een mooie renovatieklus en het blijkt duidelijk: de ramen zijn écht aan vervanging toe. Na een zorgvuldige inspectie blijkt het kozijn nog prima te zijn. Het is eigenlijk zonde van de tijd, het geld én het milieu om dit kozijn in zijn totaliteit te vervangen. De oplossing: hang er een nieuw raam in! Vanaf nu bestel jij jouw losse ramen bij Toelevering Online, mét de kwaliteit en snelheid die je van ons gewend bent.

Losse ramen van Toelevering Online:

Uitvoering: draai-, klep- & inzetraam
Materiaal: meranti hardhout
Profilering: kader, verjongd & verjongd met kader
Beglazing: onbeglaasd of HR++
Beslag: aluminium F1
Aanvullend: scharnieren (0, 2 of 3) & klinken (0 t/m 2)

Leverbaar vanaf 6 werkdagen.

Afbeelding: Los klepraam

 

Kiezen voor losse deuren?

Losse deuren zijn bij uitstek geschikt voor situaties waarbij het kozijn niet, maar de deur wel aan vervanging toe is. Het kan jou een hoop tijd, geld en rommel schelen door dit kozijn te laten zitten en hier een andere deur in te monteren.

Losse deuren van Toelevering Online:

Uitvoering: stapeldorpeldeur
Materiaal: meranti hardhout
Profilering: kader of verjongd
Beglazing: onbeglaasd of HR++ tweezijdig gelaagd
Beslag: zwart of aluminium F1
Standaard meegeleverd: 3-puntsluiting, 4 schanieren & sluitkom

Leverbaar vanaf 6 werkdagen

Afbeelding: losse stapeldorpeldeur

Losse ramen of deuren bestellen?

Stel simpel en snel jouw losse ramen of deuren op maat samen via onderstaande knop! Kies de uitvoering, profilering en vul vervolgens de maten in. Na slechts enkele klikken staat jouw losse raam of deur vanaf 6 werkdagen op de stoep. Net zo simpel en snel als dat je van ons gewend bent! Heb jij vragen of opmerkingen over het product of bestelproces? Vraag het onze klantenservice!

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×