Houten stolpramen

Daan
4 april 2019

Het is mogelijk om houten stolpramen te bestellen bij Toelevering Online. Één van de unieke eigenschappen van een stolpraam is dat het raam geen tussenstijl heeft. Stolpramen worden ook wel verhuisramen genoemd. Als beide ramen open zijn krijg je een grotere opening dan je zou hebben met een enkel raam. Daan vertelt je in deze blog meer over de stolpramen.

Uitstraling stolpramen

Stolpramen zijn twee ramen naast elkaar, maar zonder tussenstijl. Bij een stolpraam heb je een actief raam: dit is een draai-kiepraam. Het andere raam, zonder kruk, is een draairaam. Beide delen van het stolpraam draaien naar binnen open. Een stolpraam kun je zien als een soort tuindeur. Het draairaam zit vast door middel van een espagnolet (net als bij een tuindeur).

Houten stolpramen 

Op dit moment zijn de stolpramen alleen mogelijk in hout. Vanaf de productpagina of de configurator begin je direct met het samenstellen van jouw stolpraam. Bij het samenstellen kies je aan welke kant het draai-kiepraam dient te komen. Op dit raam zit ook de kruk gemonteerd. Deze zit op het draai-kiepraam. Daarnaast geef je ook de gewenste kleur en muuraansluiting aan. Ben je benieuwd welke eigenschappen het kozijn nog meer bezit? Je leest hier meer over de toegepaste materialen van onze houten kozijnen.

Transport stolpramen

Jouw maatwerk kozijn wordt volledig afgemonteerd geleverd zodat jij direct aan de slag kunt. De kozijnen van Toelevering Online worden verzonden op één van de vier typen bokken. Welke bok het meest geschikt is voor jouw bestelling wordt automatisch bepaald. Op deze pagina lees je meer over de verschillende typen bokken.

Meer informatie over stolpramen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over de eigenschappen van de stolpramen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor elke vraag. Neem contact op via de telefoon (085 8085 030), mail, chat of WhatsApp. Op werkdagen vanaf 08.00 uur tot 22.00 uur, en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.30 uur.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×