Klant aan het woord: Gerrit en Liset Ballast

Niek
3 juni 2020

Gerrit en Liset Ballast wilden meer licht creëren in hun woning in Hoogeveen, door hun ramen te vervangen door houten openslaande tuindeuren. Gerrit is volgens Liset “echt een handyman”, dus het stel besloot de verbouwing zelf te doen. Via een collega-zzp’er van Gerrit kwamen ze bij Toelevering Online terecht. Het plaatsen van de houten tuindeuren heeft geleid tot een prachtige metamorfose.

Meer daglicht creëren met houten kozijnen

Met de missie om meer daglicht te creëren in de woning van Gerrit en Liset, viel de keuze op houten kozijnen met een natuurlijke uitstraling. Met goed onderhoud blijven ze ook mooier en behouden ze hun kwaliteit. Gerrit: “Via de website van Toelevering Online konden we gemakkelijk de maten invoeren en aangeven welke verhouding we het mooiste vonden.” Met de openslaande tuindeuren zorgen ze er ervoor dat hun tuin en keuken naadloos in elkaar overlopen.

Vlot bestelproces en snelle levertijd

“Het bestelproces verliep vlot, het is handig om van tevoren een inschatting te kunnen maken hoe het kozijn eruit komt te zien. We twijfelden nog of we naast de deuren aan beide kanten ramen wilden, maar omdat dit zo smal werd hebben we dit niet gedaan. Door de snelle levertijd konden we eerst de opening maken en daarna het kozijn exact op maat bestellen”, zegt Liset.

"Door de snelle levertijd konden we eerst de opening maken en daarna het kozijn bestellen exact op maat."
@kijkjebijliset: Liset Ballast

Een echte metamorfose

De verbouwing hebben Gerrit en Liset zelf gedaan, Gerrit is namelijk zzp’er in de bouwen een echte handyman zoals Liset omschrijft. “Er zaten twee ramen in die we eerst verwijderd hebben, vervolgens hebben we een opening gemaakt voor de deuren. Na het bestellen van het kozijn werd deze op de gekozen datum geleverd. Vooraf kregen we een bericht met het tijdsbestek, zodat we hier rekening mee konden houden.” Het proces van het kozijnproject verliep goed en de openslaande houten tuindeuren zijn vrij makkelijk geplaatst.

Openslaande tuindeuren

Met de openslaande tuindeuren is er een mooie verbinding tussen de woning en de tuin gekomen, er is nu echt een leuk doorkijkje. Zo kunnen Gerrit & Liset dankzij de tuindeuren optimaal genieten van hun tuin. Bij het stel staan verder geen kozijnprojecten meer op de planning. Voor Gerrit is deze metamorfose een prachtige toevoeging aan zijn portefeuille voor toekomstige kozijnprojecten.

houten openslaande tuindeuren in woning Openslaande tuindeuren in de tuin van Gerrit & Liset

Meer weten over openslaande tuindeuren?

Neem dan contact op met onze professionele klantenservice. We helpen je graag verder met jouw kozijnproject, zodat jij net zoals Gerrit & Liset direct aan de slag kunt gaan. Je kunt ons bereiken via de chat, mail, telefoon en WhatsApp op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×