Klant aan het woord: Nicky & Karen

Niek
6 mei 2020

Het bouwen van hun droomhuis: Nicky Tuink & Karen Runneboom gingen anderhalf jaar geleden het avontuur aan. Na het bemachtigen van de kavel in Hellendoorn Noord lieten ze hun wensen op papier zetten en zochten ze een aannemer die het bouwproject van a tot z coördineerde. Hij regelde voor de nieuwe, duurzame woning onder andere de juiste kozijnen en deuren, en kreeg daarbij hulp en advies van Toelevering Online. 

Toen ze de kavels in Hellendoorn Noord zagen wisten Nicky & Karen het meteen: dit wordt onze plek! Na het bemachtigen van de kavel lieten ze hun wensen door een tekenaar op papier zetten en zo ontstonden de eerste schetsen van de woning. Om het ontwerp van de woning definitief te kunnen maken, moest er ook al over details na worden gedacht. Welke stenen, hoeveel ramen en kozijnen en welke deuren? Bij de uitvoering kregen Nicky & Karen hulp van een aannemer.

Zoektocht naar de juiste kozijnen

“Onze aannemer heeft ons onder andere geholpen in de zoektocht naar de juiste kozijnen en deuren voor onze duurzame woning. Wij wilden alle kozijnen graag in kunststof. Dit omdat kunststof onderhoudsvriendelijk is en we het qua look en feel vinden passen bij een nieuwbouwwoning. En het is natuurlijk ook een voordeel dat je kunststof kozijnen niet hoeft te schilderen, vooral omdat wij alles wit wilden”, aldus Karen.

"Het online bestellen werkte simpel en snel; samen met de aannemer hebben we de kozijnen op basis van de werktekening online geconfigureerd."
Karen Runneboom
Inmeten van de kozijnen door Nicky & Karen met hulp van de aannemer

“Voor de garagedeur, voordeur en terrasdeur hebben wij na advies van Toelevering Online uiteindelijk wel voor hout gekozen. Deze deuren zijn kwetsbaar, omdat je er bijvoorbeeld vaak met gereedschap en/of fietsen langsgaat. Hout was in ons geval daarom een betere keuze, omdat eventuele beschadigingen makkelijker te herstellen zijn dan kunststof.”

Aanbod van kunststof en houten kozijnen

“Bij de zoektocht naar een leverancier van onze kozijnen en deuren kwam onze aannemer bij Toelevering Online terecht. Omdat Toelevering Online een aanbod heeft in zowel kunststof als houten kozijnen, die zowel aansluiten bij de ethische wensen vanuit onze bouwtekening als bij de eisen voor het duurzaam bouwen, hebben wij ervoor gekozen om daar al onze kozijnen en deuren te bestellen.”

"Een voordeel van kunststof kozijnen is dat je ze niet hoeft te schilderen, vooral omdat wij alles wit wilden"

Verschillende voordelen Toelevering Online

“De grootste voordelen van het online bestellen bij Toelevering Online vonden wij dat je precies de maten van de werktekening kunt ingeven en dat je kort van tevoren kunt aangeven wanneer je de kozijnen en deuren geleverd wil hebben. De houten kozijnen en deuren hadden wij veel eerder in het bouwproces nodig, omdat je daar omheen metselt. De kunststof kozijnen daarentegen werden pas veel later geplaatst. Het was eenvoudig om per product zelf een leverdatum te bepalen. En op die dag werden de kozijnen ook geleverd, dat was erg prettig.

We werden via meerdere kanalen op de hoogte gehouden van onze bestelling. Een dag voor levering ontving de aannemer een WhatsApp met een foto van de kozijnen die klaarstonden voor levering. Leuk en handig!”

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×