Klant aan het woord: Johan Timmermans

Mitchell
5 juni 2022

Van de verbouwing van een boerderij tot een woonhuis en van schuur tot kantoor. Dit zijn alledaagse taken voor Johan Timmermans van De Timmermansjoender uit Garyp (Friesland). Met zijn eigen bedrijf richt hij zich vooral op renovatieprojecten. Hij geeft oude gebouwen, waaronder landelijke huizen, boerderijen en fabrieken een flinke opknapbeurt, onder andere door de kozijnen te vervangen. Die kozijnen bestelt hij sinds geruime tijd bij Toelevering Online.

 

“Via het internet ben ik bij Toelevering Online terechtgekomen. Ik had er eerst mijn twijfels over, vooral omdat je de kozijnen vooraf niet kunt bekijken. Dat vond ik best een uitdaging. Ik heb de gok gewaagd en de kozijnen besteld. Toen mijn bestelling snel geleverd werd, was ik blij verrast. Ik ben nog altijd erg tevreden over de kwaliteit en service.”

Snelle levertijden

Vooral de snelle levertijden spreken Johan aan. “In deze tijden hebben veel bedrijven lange levertijden, maar bij Toelevering Online blijven de levertijden kort. Hierdoor heb ik altijd snel de juiste kozijnen in huis en kan ik direct aan de slag. Dat is voor mij een groot pluspunt.”

Toen mijn bestelling snel geleverd werd, was ik blij verrast.
Johan Timmermans

Op maat gemaakt

“Met een renovatieproject is het prettig als je door kan pakken. Bij Toeleveringonline.nl kies je het kozijn dat je nodig hebt en voer je eenvoudig de maatvoering in. Je krijgt direct een werktekening te zien waarop je de maten kunt controleren. Daarnaast hoef je niet te wachten op een offerte, je krijgt meteen de totaalprijs en levertijd te zien. Zo ben je niet veel tijd kwijt en weet je direct waar je aan toe bent.”

Uitbreiding assortiment

Johan Timmermans: “Ik werk zowel met de houten kozijnen als met de kunststof kozijnen van Toelevering Online. Als het online aanbod nog breder wordt met specifiekere kozijnen, hebben wij voor onze renovatieprojecten één adres waar we alles kunnen afnemen. Dat zou top zijn!” Om aan de vragen van Johan en andere klanten te voldoen, blijven we met Toelevering Online de komende periode het assortiment uitbreiden.

Wij leveren onze kozijnen in Friesland, zoals aan Johan, maar we leveren ook in alle andere provincies in Nederland. Van Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Groningen tot aan Limburg. Bekijk het aanbod, stel samen en bestel!

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×