Nick Maas uit Delfstrahuizen

Niek
17 december 2018

We spraken met Nick Maas uit Delfstrahuizen over zijn ervaringen met onze kozijnen. Een collega-bouwer van Nick heeft goede ervaringen met Toelevering Online, dus besloot ook Nick om kozijnen te bestellen bij Toelevering Online. Zijn eerste project met Toelevering Online kozijnen was zijn eigen nieuw te bouwen woning. Benieuwd naar zijn ervaringen? Lees snel verder!

 

Met uitzicht op het Tjeukemeer bouwt Nick Maas aan het droomhuis van hem en zijn gezin. “Ik was op zoek naar houten kozijnen van goede kwaliteit. Via een collega hoorde ik van zijn positieve ervaringen met Toelevering Online en dus ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden. Bij Toelevering Online kon ik kozijnen bestellen in de maatvoering die ik graag wilde. Vooral omdat mijn woning in passieve houtskeletbouw wordt gebouwd, is maatwerk heel belangrijk”, aldus Nick.  

Een nieuwbouwwoning met uitzicht op het Tjeukemeer 

In de Friese wind vertelt Nick Maas over zijn ervaringen met het bestellen van zijn houten kozijnen. “Met mijn ideeën en de tekening van de architect ben ik op toeleveringonline.nl gaan samenstellen met behulp van  de configurator. Ik had nog wat extra wensen en dus heb ik contact opgenomen met Toelevering Online. Met Daan van Toelevering Online heb ik naar de bouwtekeningen gekeken en samen hebben we mijn project compleet gemaakt. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de bouw was het mij wel duidelijk dat ze bij Toelevering Online goed weten wat ze verkopen”, aldus Nick. 

Uitstekende kwaliteit

Nick is blij met de manier waarop hij geholpen is. “Als particulier wil je graag snel kozijnen voor een goede prijs én met een goede kwaliteit. Aan die wens heeft Toelevering Online zeker voldaan. De houten kozijnen werden binnen de afgesproken levertijd zeer netjes geleverd op een houten bok. Tijdens het schroeven in de kozijnen merk je dat de kwaliteit top is. Geweldig!” Nick is zeker van plan om vaker te bestellen bij Toelevering Online: “Mijn eigen woning is niet de laatste woning die ik wil gaan bouwen. Ik ben blij dat ik een partij heb gevonden waarvan ik weet dat de kwaliteit en service goed is. Een volgende serie kozijnen zal ik dan ook zeker weer bij Toelevering Online bestellen!”

Hulp nodig bij het samenstellen van je eigen project?

Net als Nick hulp nodig bij het samenstellen van je project? Wij leveren onze kozijnen niet alleen in Friesland maar wij leveren door heel Nederland. Van Friesland, Overijssel, Gelderland en Limburg tot aan Noord-Holland.  Bij Toelevering Online staan wij voor je klaar. Ons team van de klantenservice beantwoordt al je vragen via de chat, mail, WhatsApp en telefoon.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×