Kozijnen voor een jaren ’30-woning in Delden

Daan
14 juni 2018

Voor de mooie jaren ’30-woning van de familie Vischedijk in Delden mochten wij kozijnen leveren. Van raamkozijnen voor een mooie aanbouw tot een grote schuifpui voor extra licht in de woning. We spraken met Rinse Rotink (Rotink Bouw en Timmerwerken), die de kozijnen voor dit project bestelde in onze online configurator en gingen langs bij de familie Vischedijk om het eindresultaat te bewonderen!

Verbouwing van een jaren ’30-woning

De woning van de familie Vischedijk was verouderd en toe aan een opknapbeurt. Samen met Rinse Rotink van Rotink Bouw en Timmerwerken hebben ze de hele woning onderhanden genomen. Ze hebben alle ruimtes van top tot teen aangepakt: van een mooie industriële gietvloer tot een nieuwe keuken in het centrum van de woning; en van een ruime aanbouw tot nieuwe grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De woning is onherkenbaar veranderd!

"Inmiddels heb ik al 3 bestellingen gedaan bij Toelevering Online en hier ben ik heel tevreden over! Er wordt goed naar je geluisterd en je wordt netjes geholpen. Daarnaast ben ik erg te spreken over de kwaliteit van de kozijnen en de uitstraling ervan."
Rinse Rotink, Rotink Bouw en Timmerwerken

Alle kozijnen online besteld

Voor alle ramen en deuren van de opgeknapte woning waren nieuwe kozijnen nodig. Rinse heeft alle kozijnen online besteld via de configurator van Toelevering Online. “Via een vriend had ik al eens van Toelevering Online gehoord. Ook de familie Vischedijk was bekend met Toelevering Online en was enthousiast over het concept. Voor dit renovatieproject bestelden we de kozijnen dus bij Toelevering Online. Inmiddels heb ik al 3 bestellingen gedaan bij Toelevering Online en hier ben ik heel tevreden over! Er wordt goed naar je geluisterd en je wordt netjes geholpen. Daarnaast ben ik erg te spreken over de kwaliteit van de kozijnen en de uitstraling ervan. Ik merk dat mijn klanten ook heel blij zijn met de kozijnen en ben dan ook zeker van plan om in de toekomst weer bij Toelevering Online te bestellen!”, aldus Rinse.

"Ik merk dat mijn klanten ook heel blij zijn met de kozijnen en ben dan ook zeker van plan om in de toekomst weer bij Toelevering Online te bestellen!"
Rinse Rotink, Rotink Bouw en Timmerwerken

Ook op zoek naar kozijnen voor jouw project?

Toelevering Online levert kozijnen door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt! We leveren kozijnen in Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Groningen tot aan Zeeland. Bestel direct online of stel je eigen kozijnen samen in onze configurator. Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×