Kozijnen voor een nieuwbouwwoning in Rijssen

Daan
11 oktober 2018

Gerrit Ligtenberg van aannemersbedrijf G. Ligtenberg en Zn. B.V., ontving deze week het tweede deel van zijn kozijnen. Lisette was bij de levering aanwezig en sprak Gerrit over zijn bestelde kozijnen. 

Aannemersbedrijf G. Ligtenberg en Zn. B.V.

Gerrit Ligtenberg van Aannemersbedrijf G. Ligtenberg en Zn. B.V. had via een bekende gehoord van Toelevering Online. Het aannemersbedrijf krijgt vele aanvragen voor het vervangen van kozijnen of het bouwen van een nieuw huis. Zo hebben ze voor sommige renovatieprojecten een enkel kozijn nodig en voor andere projecten kozijnen voor de gehele woning. Voor een nieuwbouwwoning in de wijk Het Opbroek heeft hij alle benodigde houten kozijnen bij Toelevering Online besteld. 

"Ik vind het prettig dat ik zelf kan kiezen wanneer ik de kozijnen geleverd krijg. Zo kon ik het tweede deel van mijn project later laten leveren." 
Gerrit Ligtenberg

Het bestelproces

Voorafgaand aan de bestelling zijn we bij Gerrit langsgegaan om over de online configurator en het project te praten. Samen met de klantenservice heeft Gerrit het project uiteindelijk online samengesteld. Gerrit vindt de online configurator ontzettend handig: “Je voert de juiste maten van het kozijn in en je kiest welke sponning het kozijn moet hebben, inclusief het glas en bijhorend beslag. Ik heb het project helemaal naar wens kunnen samenstellen en de lijnen in de communicatie met Toelevering Online zijn kort en duidelijk”, aldus Gerrit. 

Kozijnen voor woning in woonwijk Opbroek Rijssen

Gerrit is op dit moment bezig op de tweede woonlaag van het vrijstaande hoekhuis in de nieuwbouwwijk Het Opbroek. De kozijnen die hij heeft besteld, zijn opgedeeld in twee orders. Volgens planning zijn de kozijnen van de bovenverdieping afgeleverd op de bouwplaats. “Ik vind het prettig dat ik zelf kan kiezen wanneer ik de kozijnen geleverd krijg. Zo kon ik het tweede deel van mijn project later laten leveren. De klantenservice bracht me netjes een dag voor levering op de hoogte van het aflevermoment”, aldus Gerrit. Binnenkort hoopt Gerrit ook kunststof kozijnen te kunnen bestellen. Hij is benieuwd of de kunststof maatwerk kozijnen dezelfde hoogwaardige kwaliteit hebben als de houten maatwerk kozijnen. 

Voor iedere klus een kozijn!

Met een uitgebreid productaanbod hebben wij eigenlijk voor bijna iedere kozijnklus een gepaste oplossing. Bekijk onze maatwerkkozijnen of stel het gemakkelijk samen in onze configurator.

Toelevering Online levert kozijnen op locatie in Rijssen, maar ook in andere plaatsen als Enschede, Steenwijk, Apeldoorn en Hengelo.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×