Nieuw: houten draaikiepdeuren

Daan Aveskamp
27 september 2019

Vanaf heden vind je bij Toelevering Online niet meer alleen draaikiepramen, er zijn ook houten draaikiepdeuren te bestellen! De naar binnen draaiende hardhouten deur zet je eenvoudig op de kiepstand, bijvoorbeeld om je woning te ventileren.

Eigenschappen houten draaikiepdeuren

De nieuwe draaikiepdeuren lijken qua eigenschappen sterk op onze draaikiepramen, met als grote verschil natuurlijk dat het hier om een deur gaat. Net als een draaikiepraam heeft ook een draaikiepdeur een dikte van 67 mm. Daarnaast is alleen bediening vanaf de binnenzijde mogelijk. De deuren zijn vooralsnog enkel verkrijgbaar met een houten onderdorpel. Op deze onderdorpel komt een aluminium profiel waar de deur tegenaan valt. De draaikiepdeuren hebben standaard twee stapeldorpels in verband met de stevigheid van de deur.

Duurzame houtsoort

De deuren worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahoniehout. Deze duurzame soort hardhout gaat gemiddeld zo’n 15 tot 25 jaar mee. Alle Mahonie profielen voorzien we van een flowcoatlaag en een voorlaklaag met een laagdikte van 120 mu, zodat het kozijn volledig is afgesloten en de deur gereed is voor het afwerkende schilderwerk.

Een veilige deur

Toelevering Online levert de draaikiepdeuren met GU-beslag. Dit beslag is SKG**-gecertificeerd en de deur voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook een draaikiepdeur is dus een veilige keuze!

Stel jouw eigen kozijn samen

In onze configurator stel je jouw ideale kozijn samen. Bepaal onder andere de maten, het profiel en het soort glas en zie direct de prijs en levertijd. De maximale maten (dagmaat) voor de draaikiepdeur zijn 1022 x 2316 mm. Op dit moment is het alleen mogelijk om enkele draaikiepdeuren te bestellen. De stolp draaikiepdeuren worden in een later stadium aan ons assortiment toegevoegd.

Onze kozijnen voor de houten draaikiepdeuren worden geleverd door heel Nederland. Zo worden ze geleverd in Overijssel, Gelderland, Noord-Holland en Limburg.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de houten draaikiepdeuren of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stel je vraag aan onze klantenservice! We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Je kunt ons bereiken via 085 8085 030(telefonisch of WhatsApp), de mail en de chat.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×