Stappenplan: de online configurator

Niek Wopereis
30 augustus 2018

Onze online configurator geeft je de mogelijkheid om simpel en snel je eigen maatwerkkozijnen samen te stellen. In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je jouw kozijn vanaf het allereerste moment zelf opbouwen. Je kunt je eigen vakverdeling bepalen en je kunt zelf kiezen welke vakvulling je wilt toepassen. Onze configurator is zo gebouwd dat wij alles wat jij samenstelt, kunnen produceren. Niek vertelt in 4 simpele stappen hoe de online configurator werkt.

Stappenplan online configurator

In de online configurator volg je een stappenplan om een volledig kozijn samen te stellen. Het configureren van het kozijn begint bij het bepalen van het soort materiaal, de allereerste stap. Je kiest hier voor houten of kunststof kozijnen. Ook geef je hier aan wat het formaat van het kozijn moet worden. Aan de hand van de buitenwerkse maten wordt jouw kozijn gecreëerd.  

De vlakverdeling is onderdeel van stap 2, je bepaalt de verdeling van het kozijn door stijlen/en of dorpels toe te voegen. Je kan in de online configurator gemakkelijk de tussenstijlen en/of dorpels weer verwijderen door er op te klikken en het te verwijderen. Ben je opzoek naar een kozijn zonder stijlen of dorpels ga dan door naar stap 3 van de online configurator.

Op de bouw stel je gemakkelijk je kozijn samen in onze online configurator

In stap drie geef je aan welke vakvulling jij wilt hebben in het kozijn, dus welk materiaal je voorkeur heeft. Ga je voor een vak met vast glas of kies je voor een draaikiepraam? Selecteer de juiste opvulling van je kozijn en ga naar de eigenschappen van het kozijn. Hier kies je aan welke kant je schanieren van het draai-kiepraam zitten. In deze stap bepaal je ook of je de kozijnen beglaasd of onbeglaasd geleverd moet worden. Ook geef je in deze stap aan of je een ventilatierooster wil toevoegen, bij stap 4 kies je de eventuele roosterkleur.

De laatste stap van de configurator is stap 4, hier bepaal je hoe het kozijn moet worden afgewerkt. De eigenschappen bepalen de uitstraling van het kozijn. Bepaal de kleur van het kozijn en eventueel het raam door middel van een dropdown menu. Als het glas aan je kozijn hebt toegevoegd bepaal je of je de beglazing lost/vast in de sponning wilt laten leveren. Of ga je voor gemak? En laat je de draaiende delen en/of het gehele kozijn afkitten, De keuze voor de onderdorpel is afhankelijk van de grootte van het kozijn.

Bij elke stap in de configurator staat een grijze “i” of vraagteken weergegeven. Als je hier met je muis overheen gaat, staat er exact uitgelegd wat je bij de desbetreffende stap moet doen. 

Kozijnen Bestel simpel en snel jouw op maat gemaakte kozijn

Afrekenen in de online configurator

Is je kozijn naar wens? Dan kan je het project gemakkelijk in je winkelwagen plaatsen en kies je het moment van levering. Selecteer de gewenste leverdatum in de kalender en het deel van de dag waarop jouw kozijn geleverd moet worden. Je kunt er ook voor kiezen om de kozijnen af te halen bij een van onze pick-up points.  

Wil je zeker weten dat je bestelling helemaal correct is en je kozijn juist wordt geleverd? Vink dan de optie “Laat Toelevering Online telefonisch contact met mij opnemen om samen de bestelling na te kijken” aan om het kozijn door Toelevering Online telefonisch te controleren. Dan nemen we  de bestelling van jouw kozijnen telefonisch door.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×