Kunststof kozijnen prijzen

Logo toelevering online nieuwe Toelevering Online
1 september 2020

Benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Wij zijn volledig transparant over de prijzen van onze kunststof kozijnen. Wij vinden het van belang dat je meteen inzicht krijgt in de prijs van jouw samengestelde product. Daarom worden de prijzen van de kunststof kozijnen direct getoond op onze productpagina en in de configurator. Jij weet direct wat de prijs is van het samengestelde kunststof kozijn. De prijs hangt natuurlijk af van jouw eigen wensen. De maten, vakverdeling, vakvulling en overige eigenschappen die invloed hebben op de prijs.

Prijslijst kunststof kozijnen

Om je een snel overzicht te geven hebben wij prijslijsten voor je gemaakt. Voor de prijslijsten zijn wij uitgegaan van het K-vision Classic kozijnprofiel.

Vast glas

Formaat in mm Prijs kozijn (excl.btw en excl. Montage) Prijs van HR++ glas (excl. BTW) Totaal Prijs (excl. BTW)
600 x 800 € 143,85 € 17,28 € 161,13
800 x 1200 € 176,80 € 23,06 € 199,86
1200 x 1800 € 231,72 € 59,56 € 291,28

Draaikiepraam

Formaat in mm Prijs kozijn (excl.btw en excl. Montage) Prijs van glas (HR++) Totaal Prijs
600 x 800 € 212,79 € 15,67 € 228,46
800 x 1200 € 254,79 € 16,33 € 271,12
1200 x 1800 € 324,80 € 46,48 € 371,28

Tuindeuren

Type Prijs
Tuindeuren Vanaf € 1.240,82
Tuindeuren met zijlicht links Vanaf € 1.359,24
Tuindeuren met zijlicht rechts Vanaf € 1.359,24
Tuindeuren met twee zijlichten Vanaf € 1.295,31
Tuindeuren met bovenlicht Vanaf € 1.155,19
Tuindeuren met bovenlicht en twee zijlichten Vanaf € 1.403,09

Schuifpui

Product Prijs
2-delige schuifpui Vanaf € 1.536,08
3-delige schuifpui Vanaf € 2.206,27
4-delige schuifpui Vanaf € 1.214,00

Prijzen kunststof kozijnen berekenen

Wij kunnen voor elk van onze producten een prijslijst uitwerken, maar je kunt zelf heel gemakkelijk de prijs van jouw kunststof kozijn bereken via onze productpagina of onze configurator.

Jij kiest de verschillende opties zoals ventilatieroosters, het profiel, glad of houtnerf structuur en welke kleur. De prijs wordt meteen getoond op basis van de door jou opgegeven maten en opties. Jij weet direct waar je aan toe bent.

Laagste prijs garantie op kunststof kozijnen

Wij produceren jouw maatwerk kunststof kozijnen voor de laagste prijzen. Wij geven daarom de laagste prijs garantie. Zie je ergens anders een vergelijkbaar kozijn dat goedkoper is? Laat het ons weten! Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen voor een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Naast de laagste prijs bieden wij uitstekende service en snelle levering. Wij worden niet voor niets beoordeeld met een 8.9 door onze klanten!

Onderhoud van je kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben relatief zachte prijzen. In vergelijking met hout en aluminium zijn kunststof kozijnen iets goedkoper in aanschaf en in onderhoud. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, omdat ze een ontzettend lange levensduur hebben. Verder hoef je kunststof kozijnen niet om de zoveel jaar te schuren, lakken en schilderen. Je gaat eens in de zoveel tijd met een natte doek over de kozijnen en ze zien er weer uit als nieuw. Voor hardnekkige vlekken kun je gebruik maken van autoshampoo of speciale schoonmaakmiddelen. Meer weten over de verschillen tussen hout en kunststof? Lees dan onze blog: Kunststof of houten kozijnen?

Prijzen voor montage

De kosten voor de montage van kunststof kozijnen varieert per bedrijf en wat voor werkzaamheden jij zelf eventueel nog doet. Wie doet het sloopwerk en wie voert de kozijnen af? Doe je dit zelf of laat je dit doen? Over het algemeen kun je de volgende stelregel aanhouden: De prijs van het kunststof kozijn vermenigvuldigen met twee is ongeveer de totaalprijs inclusief montage.

Voorbeeld: 

Je wil vier kunststof ramen laten plaatsen. De ramen kosten € 1000,00 inclusief BTW. Dit bedrag vermenigvuldigt met twee is ongeveer de prijs inclusief montage. In dit geval dus € 2.000,00 inclusief BTW en montage. 

Voorrijkosten en andere kosten

Naast de kosten voor de kozijnen en de kosten voor de montage zijn er andere kosten waar je rekening mee moet houden. Veel bedrijven rekenen bijvoorbeeld voorrijkosten en als zij een steiger nodig zijn dan kunnen de kosten hoger uitvallen. Ons advies is om meerdere offertes op te vragen bij (lokale) specialisten.

Soorten kunststof kozijnen

Bij Toelevering Online heb je keuze uit verschillende soorten kunststof kozijnprofielen. De prijzen variëren per systeem en hebben ook andere eigenschappen. Wij bieden hierin keuze uit verschillende profielen waaronder K-vision en Gealan.

Van K-vision zijn de volgende profielen mogelijk:

  • K-vision Trend: Standaard profiel met een moderne uitstraling, het K-VISION Trend profiel lijkt veel op een houten kozijn door de scherpe en strakke hoeken. Door relatief smalle profielen wordt een groter glasoppervlak gecreëerd, hierdoor is er ook meer lichtinval. Met een Ufr-waarde van 1,4 heeft het kozijn goede isolatiewaarden. Daarnaast is het profiel robuust en vormvast door de sterke hoekverbinding.
  • K-vision Classic: Vlak profiel dat al jarenlang erg populair is en is het slankste verdiepte systeem. Dit profiel heeft een strakke en moderne uitstraling en een goede isolatiewaarde van Ufr 1,1. Dit kozijnsysteem is erg populair voor moderne woningen vanwege de strakke uitstraling.

Meer informatie over de verschillende profielen? Bekijk dan de productinformatie over de K-vision profielen.

Van Gealan hebben wij de volgende kozijnsystemen:

  • Gealan S9000NL: Dit verdiepte kozijnsysteem heeft drie dichtingen waardoor het uniek is in de markt van kunststof kozijnen. Het systeem heeft een goede isolatiewaarde van 1,1 Ufr en een hoge wind- en waterdichtheid.
  • Gealan S9000 hefschuif: Gealan heeft voor de kunststof schuifpuien een hefschuif systeem. Bouwdiepte, kamervorming en zinvolle detailconstructies voldoen aan alle verwachtingen betreffende warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakpreventie.

Meer weten over kunststof kozijnen van Gealan? Raadpleeg dan de productinformatie.

De prijzen van de profielen variëren en op basis van de door jou opgegeven maten en opties. Bereken op onze website gemakkelijk de prijzen voor jouw kunststof kozijnen.

Al binnen 5 werkdagen

Bij Toelevering Online weten wij dat het fijn is als de producten voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject snel geleverd kunnen worden. Je kunt dan sneller verder met de volgende fase van jouw project. Bij ons kunnen jouw maatwerk kunststof kozijnen daarom al vanaf vijf dagen geleverd worden op locatie. Je stelt je kunststof kozijnen samen, berekent de prijs en hoeft enkel nog te bestellen en de leverdatum te selecteren. Makkelijk toch?

Meer weten over de kunststof kozijnen prijzen?

Wil je meer informatie over de kunststof kozijnen van Toelevering Online? Heb je hulp nodig bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

 

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×