Kunststof raamkozijn K-VISION Trend HVL verbinding

Profiteer van langer wachten voordeel!

Toelevering Online
11 april 2023

Ben jij van plan om binnenkort kunststof kozijnen te plaatsen, maar heb je niet de allersnelste levertijd van Toelevering Online nodig? Dan kun je nu gebruik maken van 5% korting op je kunststof bestelling met langer wachter voordeel, waarbij je jouw kozijnen 10 werkdagen later laat leveren dan de snelste levertijd. Helaas is deze actie afgelopen!

Zo werkt het langer wachten voordeel

Stel jouw project samen met een profiel van K-Vision Trend, K-Vision Classic of Gealan S9000NL (met uitzondering van schuifpuien). Bij het afronden van je order, kan je een leverdatum selecteren. In de kalender zie je direct vanaf welke leverdatum er een lagere prijs geldt. De standaard levertijd plus tien extra werkdagen zijn het moment waarop je meer voordeel ontvangt.

Samen met de fabrieken kunnen we een tijdelijk prijsvoordeel behalen, door het bundelen van orders in de komende weken. En dit voordeel delen we natuurlijk graag met jou!

Alle voorwaarden

Bestel je kozijnen vast vooruit, dan kan je deze vast afvinken van je to-do lijst van jouw project. Hieronder zie je alle voorwaarden voor het langer wachten voordeel:

  • Het langer wachten voordeel geldt alleen op de volgende kunststof profielen: K-VISION trend, K-VISION classic en Gealan S9000NL (met uitzondering van schuifpuien).
  • Het langer wachten voordeel is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.
  • De actie loopt t/m 30 september 2023. Je kunt dus t/m 30 september je bestelling plaatsen met langer wachten voordeel.

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen van Toelevering Online zijn van hoge kwaliteit en super handig in onderhoud. Ga je voor antraciet, groen of wit? Of kies je voor een strak glad of een houtnerf folie? Aan jou de keuze. Daarnaast hebben ze een goede isolatiewaarde, dat scheelt weer in de energierekening! Ben je op zoek naar kunststof kozijnen, bekijk of wij een passend product hebben bij jouw wens.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×