Nu nog sneller: kunststof van K-VISION

Toelevering Online
28 juni 2023

We hebben altijd een supersnelle levertijd op kunststof kozijnen en nu bestel je K-VISION profielen nóg sneller. Van het K-VISION trend en K-VISION classic profiel worden namelijk de levertijden ingekort. Zo kan jij nog sneller aan het werk met je volgende kozijnproject. Hieronder zie je de hoe de levertijden zijn per kleur:

Bij Toelevering Online kijken we continu naar nieuwe kansen en verbeteringen in het assortiment. Daarom kijken we hoe we onze profielen zo snel mogelijk kunnen leveren aan jou. Vanaf nu bestel je de K-VISION profielen tot wel 3 weken sneller!

Wat wordt er sneller?

Zonder glas: glad wit, houtnerf 9010 en houtnerf 7016 

Van 10 naar 5 werkdagen

Met glas: glad wit en houtnerf 9010 en houtnerf 7016 

Van 15 naar 10 werkdagen

Met en zonder glas: glad 7016 of 9005 en houtnerf monumentgroen en 6009 

Van 30 naar 15 werkdagen

Met en zonder glas: overige kleuren

Van 45 naar 30 werkdagen

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een goede isolatie door het meerkamersysteem. Het heeft een lange levensduur en het is een veilig en stevig materiaal door het staal wat erin is verwerkt. Ze zijn over het algemeen ook goedkoper dan houten of aluminium profielen. Bij Toelevering Online krijg je tot wel 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen van K-VISION.

Snelle levering kunststof kozijnen

Tijdens het samenstellen van je kozijn op de productpagina of in de configurator zie je altijd de actuele levertijd en prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Het samenstellen van het kozijn is binnen paar klikken voor elkaar.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×