Gebruikelijkheid kunststof draairamen

Toelevering Online
12 juli 2022

Bij Toelevering Online bieden wij diverse typen van kunststof kozijnen aan. Wij hebben onder andere vast glas, draaikiepramen en deurkozijnen in ons assortiment. Toelevering Online biedt om meerdere redenen geen draairamen aan in het kunststof profiel, maar heeft wel een paar goede alternatieven. Lees verder voor de alternatieven voor draairamen van kunststof.

Waarom zijn kunststof draairamen minder gebruikelijk?

Bij Toelevering Online proberen we ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag van de markt en kunststof draairamen zijn minder gebruikelijk in een woning. Wel zien wij dat er een grote vraag is naar kunststof draaikiepramen en houten draairamen.

Waarom verkopen wij wel draairamen in andere materialen?

Bij Toelevering Online verkopen wij wel houten draairamen. De houten draairamen zijn verkrijgbaar in het Mahonie/Meranti profiel of het duurzame Finti profiel. De reden dat wij draairamen wel in onze houten profielen aanbieden heeft ermee te maken dat wij vanuit de markt zien dat hier vraag naar is.

Alternatieven met een kunststof profiel

We hebben in ons assortiment een aantal alternatieven voor kunststof draairamen. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag gebruik wil maken van de voordelen van kunststof kozijnen. Zo zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm en bieden wij kunststof kozijnen alleen aan van de beste merken.

Wanneer je jouw woning wilt voorzien van een kunststof raam adviseren wij om een kunststof draaikiepraam of een kunststof vast glas kozijn af te nemen bij ons. Wie bieden onze kunststof kozijnen aan in het Gealan S9000 NL, K-Vision Trend, K-Vision Classic en Schüco Living Variant profiel aan. Je kunt jouw eigen kunststof raam eenvoudig samenstellen in onze gebruiksvriendelijke configurator of door middel van de productpagina.

Stel nu jouw kunststof kozijn samen!

Simpel en snel jouw kozijnen bestellen doe je bij Toelevering Online!

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×