Zakelijk Plus

Prijsstijging en schaarste van materialen door externe factoren

Klantenservice
15 september 2022

De coronacrisis en de oorlog in Oekraïne, ze dragen wereldwijd bij aan de vertraging van goederen en verhogingen van prijzen. Door middel van goede afstemming met onze leveranciers kunnen we daar goed op anticiperen en leveren we onze kozijnen vanaf 5 werkdagen. Maar, incidenteel krijgen we toch te maken met een enkele vertraging. We delen graag met jou hoe wij hier mee omgaan en adviseren je om op tijd de bestelling te plaatsen.

Bestel op tijd

Wij adviseren om je deuren, kozijnen en/of schuifpuien tijdig bij ons te bestellen. Bij Toelevering Online krijg je jouw op maat gemaakte kozijnen al vanaf 5 werkdagen geleverd. Ook kun je tijdens het bestellen jouw gewenste leverdatum invoeren. Houdt speling tussen de leverdatum en de datum waarop je het kozijn gaat plaatsen. Zo weet je zeker dat je alle materialen in huis hebt, zodat de bouw soepel verloopt.

Prijs definitief als order is geplaatst

Het is belangrijk om te weten dat je de prijs betaalt die op het moment van bestellen in je winkelmandje zichtbaar is. Een getoonde prijs is pas definitief zodra je een bestelling plaatst.

Heb je al eerder een project aangemaakt in je dashboard. Dan zal deze prijs ook veranderen naar de huidige prijs. Een getoonde prijs is pas definitief zodra je een bestelling plaatst.

Prijsstijging in materiaal en transport

We weten inmiddels dat alles in Nederland duurder wordt. Dit geldt helaas ook voor de bouwmaterialen en transportkosten in onze productieketen. We weten niet hoe onze kozijnprijzen zich de komende maanden verder zullen ontwikkelen, maar zullen je via blogs met regelmaat op de hoogte houden van onze afspraken met onze leveranciers.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×