Surprise, surprise

Niek
22 september 2017

Voor de derde keer in korte tijd reed een van onze vrachtwagens op donderdag 7 september naar Groot Ammers om een bestelling af te leveren. En daarom vonden we het tijd voor een verrassing. Ik ben in de vrachtwagen gesprongen om onze klant Tim Valckenier blij te maken met een Maktec Accuboormachine!

Tim Valckenier heeft een adviesbureau en is op dit moment bezig met twee grote projecten voor zichzelf waarvoor hij veel kozijnen nodig heeft. Zijn vrouw droomt er al jaren van om een eigen verzorgingstehuis te runnen en binnenkort wordt haar droom werkelijkheid! Tim heeft een pand gekocht dat hij zelf gaat omtoveren tot verzorgingstehuis. Daarnaast heeft hij ook de voormalige fietsenstalling van de pont gekocht. Hij is dit gebouw aan het renoveren en verbouwen tot prachtige woning waar hij en zijn vrouw zelf in gaan wonen.

Handig: kozijnen op maat in batches laten leveren

Tim heeft al meerdere keren kozijnen besteld bij Toelevering Online. Dankzij de snelle levering liet hij de kozijnen in batches leveren op het moment dat hij ze nodig had. De eerste levering van 17 kozijnen was bestemd voor de begane grond van de nieuwe woning. Bij de tweede levering werden er drie puien geleverd voor de achtergevel en als laatste werden de dakkapelkozijnen geleverd.

Het bestellen bij Toelevering Online is me zo goed bevallen dat ik alle kozijnen voor het verzorgingstehuis hier ook ga bestellen!
Tim Valckenier

Surprise, surprise

Tim had mij absoluut niet verwacht en was blij verrast met de Maktec accuboormachine. Die boormachine werd hem aangeboden door onze partner Voskamp Groep. Ik ben zijn vaste contactpersoon bij Toelevering Online en hij vond het leuk om in het echt kennis met mij te maken. Voor mij was het gaaf om te zien dat alle kozijnen van de eerste twee leveringen al in het huis geplaatst waren. Het is echt een prachtig huis op een geweldige plek!

De kozijnen van de eerste leveringen waren al geplaatst

Kozijnen op maat via de configurator

Het bestellen via de configurator is Tim goed bevallen: ’De configurator werkt goed en makkelijk. De online hulp via de chat is super. De medewerkers hebben mij ontzettend goed op weg geholpen. Ik had bijvoorbeeld per ongeluk kozijnen met een verkeerde sponning besteld. Ik heb toen contact gehad met mijn vaste aanspreekpunt Niek. Hij heeft het voor mij aangepast, zodat de op maat gemaakte kozijnen alsnog goed geleverd werden’, aldus Tim.

Ongekend snelle levering van kozijnen

Voor Tim was vooral de snelle levering reden om voor Toelevering Online te kiezen: ’Toelevering Online heeft een ongekend snelle levering van kozijnen. Ik heb nu een aantal keer besteld en de transporteur is altijd op tijd geweest’.

Het was voor mij ontzettend leuk om Tims reactie te zien toen we hem kwamen verrassen! Ik wens Tim nog veel succes met het afwerken van zijn woning en het verzorgingstehuis. Ik ben er trots op dat wij van Toelevering Online hierbij kunnen helpen! Het huis en verzorgingstehuis gaan er fantastisch uitzien. Dat weet ik zeker!

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×