Trends kunststof kozijnen

Trends kunststof kozijnen
13 maart 2019

De oriëntatie naar nieuwe kozijnen vindt steeds meer online plaats. Bij Toelevering Online ben je aan het juiste adres als het gaat om online maatwerk kozijnen bestellen. Jelte neemt je mee op het gebied van trends in de wereld van kunststof kozijnen.

Duurzaamheid kunststof kozijnen

Vanaf 1 januari 2021 moeten nieuwe gebouwen bijna energieneutraal zijn volgens energiecoörperatie BENG. Dit zorgt voor een toenemende vraag naar producten die duurzaam zijn, isoleren en energie besparen. Wie kiest voor kunststof kozijnen, kiest voor energiezuinig wonen en dat kan op lange termijn enorm schelen in de portemonnee . Door een huis te voorzien van maatwerk kunststof kozijnen met hoogrendementsglas, bespaar je namelijk enorm op de energiekosten. Het kan zelfs een jaarlijkse besparing op de energierekening opleveren van maar liefst 30 procent.

Kleuren kunststof kozijnen

Vroeger waren kozijnen vaak wit of crèmekleurig. Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van kleur. Bekijk hier welke kleuren er mogelijk zijn bij onze kunststof kozijnen. Door middel van een UV-bestendige (structuur)folie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijke uitstraling. Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee een gebouw of een woning, een unieke uitstraling. De populaire kleuren op dit moment zijn: zwart grijstinten en kleuren met een metallic effect.

Meer glasoppervlak kunststof kozijnen

Veel architecten houden van licht. Daardoor wordt de vraag naar slanke kozijnen steeds groter. Bij Toelevering Online leveren we verschillende typen kunststof profielen, hier vind je een overzicht van het aanbod.

Meer weten over de trends?

Ben je nieuwsgierig naar de innovaties op het gebied van onze maatwerk kunststof kozijnen? Laat het ons weten via de klantenservice. Zij staan met veel plezier klaar om jouw vragen te beantwoorden. Op doordeweekse dagen zijn we van 08.00 tot 22.00 uur te bereiken. In het weekend alleen op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Je kunt ons bereiken via de mail, chat, WhatsApp en telefoon (0548 – 535 315)

Geïnteresseerd in een kunststof kozijn? Toelevering Online levert kozijnen door heel Nederland. Onder andere in de plaatsen Breda, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Rijssen, Haarlem en Almere.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×