Wat zijn kunststof kozijnen met houtlook?

Wil jij voor jouw project het liefst kunststof kozijnen, maar wil je wel een klassieke uitstraling, dan zijn kunststof kozijnen met houtlook de perfecte oplossing. Onze kunststof kozijnen kunnen worden geleverd met houtnerf. Hierdoor lijkt het kunststof kozijn precies op een houten kozijn. Je kunt de kunststof kozijnen met houtlook altijd krijgen in jouw maten! Kies een standaard model van de productpagina of stel je eigen kozijn samen in de online configurator.

HVL-verbinding of klassiek?

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar met twee soorten verbindingen: de normale kunststof verbinding en de houtverbindingslook (hvl-verbinding). Een normale kunststof verbinding heeft schuine lasnaden van 45°. Je ziet daardoor direct dat het kozijn van kunststof is. Dat vindt niet iedereen mooi. Hierdoor is er de houtlookverbinding in het leven geroepen met lasnaden van 90°, waardoor dit kozijn meer lijkt op een houten kozijn. Bij Toelevering Online hebben wij gekozen voor de standaard kunststof verbinding met de schuine lasnaad. Hierdoor kunnen we de snelle levertijd en de lage prijs realiseren en garanderen.

Houtnerf op jouw kunststof kozijn

Onze kunststof kozijnen zijn samen te stellen in een gladde kleur, of met houtnerffolie. Wanneer je kiest voor houtnerffolie kan jouw kunststof kozijn worden voorzien van een houtnerf. Een houtnerf is het werkje op het kozijn, waardoor het profiel eruit ziet en aanvoelt als een houten kozijn. Deze houtnerf wordt in de fabriek aangebracht en gaat net zo lang mee als de normale gladde look. Wanneer je kiest voor een hvl-verbinding in combinatie met deze houtnerf, dan is het onderscheid niet meer te maken met een houten kozijn.

Ontdek alle kunststof kozijnen!

Voordelen van kunststof kozijnen met houtlook

Kunststof kozijnen met houtlook bieden een aantrekkelijke combinatie van duurzaamheid, esthetiek en kostenefficiëntie voor woningen en andere gebouwen. Deze kozijnen combineren de warme uitstraling van hout met de onderhoudsarme voordelen van kunststof. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, roesten niet, en vereisen geen schilderwerk. Dit betekent dat ze tientallen jaren hun fraaie houten uiterlijk behouden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over afbladderende verf of houtrot. Bovendien bestel je jouw houtlook kunststof kozijnen gemakkelijk op maat in onze configurator. Zo geniet jouw woning van het aanzien van houten kozijnen, maar krijg je de voordelen van kunststof kozijnen.

Houtlook kunststof kozijnen kopen

Onze kunststof kozijnen stel je gemakkelijk zelf samen in een aantal simpele stappen. Al onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar met een hvl-verbinding en houtnerffolie. Dit kies je tijdens het stappenplan onder ‘Profiel’ en ‘Kleur’. Vervolgens doorloop je gewoon het bestelproces en bestel je gemakkelijk jouw houtlook kunststof kozijnen.

Meer weten over kunststof kozijnen met houtlook?

Wil je meer informatie over de houtlook of de houtnerf in een kunststof kozijn? Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer weten over onze kunststof kozijnen? Laat het weten! Onze klantenservice staat voor je klaar om jouw advies op maat te geven over jouw vraag.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×