Bezorgen kozijnen

Tijdstip van levering
Voor je een bestelling gaat afrekenen selecteer je de dag waarop jij jouw kozijn(en) geleverd wilt hebben. Vervolgens kun je het dagdeel van levering aangeven. De snelst mogelijke levering is al binnen vijf werkdagen, mits voor 12 uur besteld. Zorg altijd dat je op de aangegeven locatie aanwezig bent om het kozijn in ontvangst te nemen en te controleren. De chauffeur belt ruim voor hij arriveert en geeft daarbij de verwachte levertijd aan, zodat je niet de halve dag hoeft te wachten op jouw kozijn(en).

Volgen van je bestelling
Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je direct een bevestigingsmail met factuur. Vervolgens geven we jou regelmatig een update met de status van de bestelling.

Verzendkosten
Bij een bestelling wordt automatisch berekend op welke bok de kozijnen worden getransporteerd, op basis van het aantal kozijnen en de afmetingen. We hanteren 4 verschillende boktypen, met een vaste verzendprijs, variërend van €55,00 tot €183,30 excl. BTW. Op deze manier hebben we altijd de meest optimale afmeting van het verzendpakket en betaal je nooit te veel voor je transport. Meer informatie over onze bezorgkosten? Klik hier.

Let op: Deze verzendkosten zijn niet geldig wanneer je in het buitenland woont. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verzendkosten. Woon je op een van de Nederlandse eilanden? Dan dien je zelf transport te regelen over water. Neem ook hiervoor telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Vervoer op bokken
Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. Bij Toelevering Online hanteren we 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces. Meer weten? Lees alles over onze bokken in de blog van Niek.

Retourneren van de bok
De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Meer weten? Lees alles over onze bokken in de blog van Niek.

Optie 1: bok direct retour
Bij deze optie worden naast de verzendkosten geen extra kosten in rekening gebracht. De kozijnen dienen binnen 30 minuten van de bok gelost te worden, zodat de bok direct retour kan met de transporteur.

Optie 2: bok kopen
Je kunt er ook voor kiezen om de bok over te nemen. De prijs hiervan is afhankelijk van het type bok:

  • Bok type 1: €67,75 excl. BTW
  • Bok type 2: €82,75 excl. BTW
  • Bok type 3: €95,47 excl. BTW
  • Bok type 4: €108,34 excl. BTW

Optie 3: bok laten staan, later retour
Bij deze optie kan de bok met kozijnen nog een tijdje blijven staan, zodat je deze op een geschikt moment kan leeghalen. Binnen 10 werkdagen (of na eerdere afmelding) wordt de bok weer opgehaald door onze transporteur. Deze optie kost €124,65 excl. BTW.

Let op: bij een bestelling van K-VISION kozijnen is er geen mogelijkheid om de bok retour te doen. Deze kozijnen worden op een andere manier verpakt.

Opslaan van je kozijnen
Zorg voor een degelijke en veilige opslagvoorziening. Plaats de kozijnen niet direct op de grond. Dit in verband met water en viezigheid die het kozijn kunnen aantasten, dit kan de levensduur ervan verkorten. Zorg er ook voor dat het kozijn veilig en stevig staat opgeslagen, het moet niet kunnen omvallen. Klik hier voor de verwerkingsvoorschriften.


Terug naar overzicht
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×