Kunststof kozijnen kleuren

Ben jij benieuwd naar onze kunststof kozijnen kleuren? Bij Toelevering Online zijn de mogelijkheden groot! Je kunt de kleur van de buitenzijde van het kozijn bijvoorbeeld een andere kleur geven dan het binnenste gedeelte. Alle kleurencombinaties zijn mogelijk. Verder kun je kiezen voor gladde kozijnen of kunststof kozijnen met een houtnerffolie. Hierdoor oogt jouw kunststof kozijn net als een houten kozijn, maar geniet je tegelijkertijd van de voordelen van een kunststof kozijn. Stel jouw maatwerk kunststof kozijnen met de mooiste kleuren simpel en snel samen in onze online configurator!De mogelijkheden van de kunststof kozijnen kleuren

Bij Toelevering Online kun je uit de volgende kleuren kiezen voor jouw kunststof kozijnen.

Kleur binnenzijde:

 • Gladwit (RAL9016)

Kleur buitenzijde kozijn:

 • Gladwit (RAL9016)
 • Houtnerf wit (RAL9010)
 • Houtnerf crème (RAL9001)
 • Houtnerf antraciet (RAL7016)

Kleur buitenzijde raam/deur:

 • Gladwit (RAL9016)
 • Houtnerf wit (RAL9010)
 • Houtnerf crème (RAL9001)
 • Houtnerf staalblauw (RAL5011)
 • Houtnerf dennengroen (RAL6009)
 • Houtnerf antraciet (RAL7016)

Wil je meer informatie over kunststof kozijnen met houtlook of een houtnerffolie? Lees het hier!

Kunststof kozijnen kleuren kiezen

Weet jij al welke kleur je op je kozijn wil hebben? Ga dan verder met bestellen en ontvang jouw perfecte kozijnen al vanaf vijf werkdagen op locatie! Op de productpagina staan een aantal standaardmodellen voor je klaar. Hier hoef je alleen nog maar de maten, soort beglazing en kleuren in te voeren. Staat hier net niet het model tussen dat je zoekt? Stel je eigen maatwerk kozijnen samen in onze gebruiksvriendelijke online configurator!

De online configurator

Bij Toelevering online stel jij in vier eenvoudige stappen simpel en snel jouw maatwerk kozijnen samen. Eerst kies je of je een houten of kunststof kozijn wil configureren. Dan voer je in de eerste stap de maten in. Daarna kun je de vakverdeling naar wens maken door zelf dorpels en stijlen toe te voegen. In de derde stap kies je de vlakvulling van de gecreëerde vakken. Je kunt in deze stap ook ventilatieroosters toevoegen. In de laatste stap voer je nog de overige eigenschappen in. Denk hierbij aan de kunststof kozijnen kleuren en de beglazing.

Meer weten over de kleuren van jouw kunststof kozijn?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de kleuren van jouw kunststof kozijn? Laat het ons weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en passende adviezen.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ik help je graag! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×