Tuindeuren

Wil jij houten of kunststof tuindeuren van uitstekende kwaliteit snel en eenvoudig bestellen? Wij weten als geen ander dat je in de bouw snel je producten geleverd wilt hebben. Je wilt immers snel weer verder met alle andere werkzaamheden. Bij Toelevering Online is het daarom mogelijk om simpel en snel jouw maatwerk kozijnen te bestellen. Al vanaf 5 werkdagen kunnen jouw kozijnen op locatie worden geleverd! Met behulp van onze gebruiksvriendelijke online configurator stel je zelf je eigen kozijnen samen, welke afmetingen je daar ook voor kiest.Tuindeuren assortiment

De tuindeuren in het assortiment van Toelevering Online zijn uiteenlopend, op de productpagina’s zijn de voorgedefinieerde kozijnen te vinden. We hebben kozijnen met twee tuindeuren, deuren met zijlichten (links en rechts) of deuren met zijlichten aan een zijde (links of rechts). Er is zelfs nog de mogelijkheid voor kozijnen met bovenlicht. Onze tuindeuren zijn altijd naar buiten draaiend. Het gemak hiervan is dat de deuren geen ruimte in de woning in beslag nemen. Naast meer ruimte, zorgen naar buiten draaiende deuren ook voor een goede afwatering en zijn al onze deuren inbraakwerend.

Tuindeuren op maat gemaakt

De tuindeuren van Toelevering Online kunnen op maat worden gemaakt. Onze op maat gemaakte kozijnen geven een ruimtelijk beeld van binnen naar buiten. Door de grote glazen delen zoals zijlichten en bovenlichten in de kozijnen creëer je een lichtinval.  In de online configurator is het mogelijk om zelf geheel je kozijn samen te stellen zoals jij dat graag wilt. Bij Toelevering Online zijn verschillende soorten tuindeuren mogelijk, de keuze tussen houten of kunststof kozijnen ligt volledig bij jou. De kozijnen op de productpagina zijn slechts een selectie van wat er mogelijk is. Met onze online configurator stel je simpel en snel je maatwerk kozijnen samen.

Configureer je maatwerk tuindeuren

Naast de voorgedefinieerde kozijnen op onze productpagina’s, is het ook mogelijk bij Toelevering Online om je eigen op maat gemaakte tuindeuren te creëren.  In onze online configurator stel je simpel en snel je kozijnen samen. De configurator geeft je veel mogelijkheden, zelfs de uitstraling van het kozijn kun je zelf vormgeven. Bepaal zelf of je voor een hogere borstwering gaat, of voor meerdere stijlen in de zijlichten. De afwerking van je tuindeuren kan je in de gebruiksvriendelijke configurator ook naar wens aanpassen.

Stappen configurator

In de gebruiksvriendelijke configurator stel je gemakkelijk je tuindeuren samen. In de eerste stap maak je de keuze voor je gewenste materiaal en bepaal je de buitenwerkse maten. Bij de tweede stap kies je voor een vlakverdeling . Voeg tussen stijlen en/of -dorpels toe, om vervolgens in stap 3 de vlakvulling toe te voegen. Hier geef je aan of je een vak vast glas wilt of juist een buiten draaiende tuindeur. De laatste stap is stap 4. De tuindeuren moeten voorzien worden van verschillende eigenschappen. Bij Toelevering Online zie je de kozijnen overigens altijd van de buitenkant . Bekijk de werktekeningen hoe de details van je op maat gemaakte kozijn er uit zien. Ga direct naar onze online configurator.

Houten tuindeuren

Als je kiest voor houten tuindeuren van Toelevering Online kiest, ga je voor kwalitatief hoogwaardig hardhout. Onze houten kozijnen worden gemaakt van geoptimaliseerd Sapeli Mahoniehout. Bij Toelevering Online passen wij deze materiaalsoort toe en kunnen de kozijnen – mits goed onderhouden – tot wel 75 jaar meegaan. Houten kozijnen van oude panden van wel meer dan 100 jaar oud laten zien dat hout een prachtig en sfeervol materiaal is. Houten tuindeuren creëren  door veel licht een ruimtelijke en sfeervolle uitstraling in je woning. 

Kunststof tuindeuren

Naast onze houten kozijnen hebben wij ook kunststof kozijnen van uitstekende kwaliteit in ons assortiment. Het voordeel van kunststof tuindeuren is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en hierdoor zijn de tuideuren goed geïsoleerd. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen geluidsdicht en tochtdicht. Onze kunststof tuindeuren zijn KOMO gecertificeerd, net als de houtnerf folies die toegepast kunnen worden.

Tuindeuren vanaf 5 werkdagen geleverd

Nadat je de tuindeuren bij Toelevering Online hebt geplaatst, gaan we aan de slag met je bestelling. De kozijnen worden geproduceerd in een van onze professionele aangesloten en gecertificeerde fabrieken. Als de kozijnen afgemonteerd en gecontroleerd zijn gaan ze mee met onze ervaren transporteurs. De kozijnen worden geleverd wanneer en waar je wilt. De snelst mogelijke levertijd bij Toelevering Online is al vanaf 5 werkdagen! Op deze manier kan je direct verder met de volgende fase van je project. Kies de gewenste dag en het dagdeel voor levering. De chauffeur belt je op de dag van levering voor de exacte informatie. Tijdens de levering ben je aanwezig en kan je jouw tuindeuren in ontvangst nemen.

Garantie tuindeuren

De kozijnen die bij Toelevering Online besteld zijn allemaal gecertificeerd. Ze voldoen aan de eisen voor de KOMO-certificatie en beschikken over het SKG** Keurmerk. Bij Toelevering Online worden alleen producten aangeboden van hoge kwaliteit. Op deze manier kunnen wij zelf 10 jaar garantie bieden op de kozijnen, het glas, de beglazingssystemen en de ventilatieroosters. Op het hang- en sluitwerk geven wij 2 jaar garantie. Onze tuindeuren zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en worden altijd geleverd met garantie en hoge kwaliteit.

Productielocaties tuindeuren 

Onze tuindeuren worden gefabriceerd op professionele productielocaties waar we goede afspraken mee hebben. De fabrieken zijn geselecteerd op deskundigheid en professionaliteit. De kennis over de productie en montage komt voort uit jarenlange ervaring in de kozijnenwereld. In de fabrieken worden jaarlijks controles uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier wordt de werkwijze en de kwaliteit van de productielocaties op hoog niveau gehouden.

 

Materiaal tuindeuren

De openslaande deuren van Toelevering Online worden met een kunststof DTS onderdorpel geleverd. Deze onderdorpel zorgt voor een langere levensduur voor het gehele kozijn. De kozijnen worden altijd compleet geleverd en zo goed als afgemonteerd. Inclusief meerpuntssluiting, espagnolet, cilinders, slot en deurbeslag (met kerntrekbeveiliging). Het deurbeslag met  (inclusief montagemateriaal) wordt los meegeleverd. dit gebeurt pas na de plaatsing, om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

Meer weten over tuindeuren?

Heb je hulp nodig bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Het professionele team van Toelevering Online staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij helpen je en adviseren waar nodig. Stel simpel en snel je op maat gemaakte tuindeuren samen in onze gebruiksvriendelijke configurator.

Direct contact opnemen


Niek Wopereis van Toelevering Online
Stel zelf je kozijnen samen via onze online configurator! Jouw maatwerk bestelling kan al binnen 5 werkdagen geleverd worden op locatie. Ideaal toch? Niek Wopereis Contact opnemen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×