Houten vaste deuren

Daan
14 november 2019

De vaste deuren van Toelevering Online zijn beschikbaar in onze online configurator. Deze vaste deuren zijn een mooie optie in een zijlicht naast je deur, omdat ze hetzelfde uiterlijk hebben. Hierdoor loopt de glaslijn gelijk. Daarnaast zijn er verschillende opties voor de vaste deuren. In deze blog legt Daan je uit wat er mogelijk is.

 

 

Varianten vaste deuren

De vaste deuren zijn te verkrijgen in verschillende varianten. Naast de variant met de bevestiging in de binnensponning, die de uitstraling van een binnendraaiende deur geeft, is er ook een variant in de buitensponning. Met de vaste deur in de buitensponning creëer je de uitstraling van een naar buiten draaiende deur.

In de fabriek worden de deuren doorgeschroefd in het kozijn. Dat betekent dat de vaste deur géén functie heeft, maar dat deze alleen voor de uitstraling in het kozijn zit verwerkt. Om de gewenste stijl te creëren kunnen er stapeldorpels toegevoegd worden. Met het aantal stapeldorpels kun je de hoogte van de borstwering in je deur bepalen.

Beglazing vaste deuren

De vaste deuren kunnen met beglazing worden geleverd. Dit is optioneel. De beglazing wordt van binnenuit geplaatst en afgewerkt met opdeklatten. Bekijk de verschillende glastypes die mogelijk zijn in jouw maatwerk vaste deuren van Toelevering Online.

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw vaste deuren?

De maatwerk houten kozijnen stel je in vier simpele stappen samen in de configurator of vanaf de productpagina. Kom je er niet helemaal uit met de configurator? Onze klantenservice beantwoordt graag al je vragen over vaste deuren van hout. Op werkdagen kun je contact opnemen tussen 08.00 en 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Via de chat, mail, telefoon en WhatsApp (085 8085 030) staan wij voor je klaar.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×