Raamkozijn op maat

Elke woning is anders en ook de afmetingen van kozijnen kunnen sterk variëren. Bij Toelevering Online kun je houten en kunststof raamkozijnen op maat eenvoudig zelf bestellen. Door middel van een slimme online configurator stel je zelf het raamkozijn op maat samen. Al vanaf vijf werkdagen worden je kozijnen geleverd, zodat je snel weer verder kunt met de andere werkzaamheden.Een raamkozijn op maat zelf samenstellen

Bij Toelevering Online krijg je een zeer divers aanbod aan houten en kunststof raamkozijnen met standaard afmetingen. Deze standaard raamkozijnen zijn gebaseerd op veelgebruikte afmetingen. Wil je toch liever een kozijn kopen met een afwijkende afmeting? Geen probleem! In de online configurator kun je je eigen kozijnen ontwerpen. In de online configurator is het ook mogelijk om zelf extra opties toe te voegen. Of het nu gaat om een raamkozijn of deurkozijn, Toelevering Online biedt een oplossing en denkt graag met je mee. Wil je meteen aan de slag met kozijnen bestellen? De tool is 24/7 te gebruiken.

Verschillende materialen voor een raamkozijn op maat

Bij Toelevering Online heb je niet alleen de keuze uit het type en bijvoorbeeld de maatvoering van het raamkozijn, maar kun je ook kiezen voor een houten raamkozijn op maat of een kunststof raamkozijn op maat. Deze materialen zijn allebei van hoogstaande kwaliteit en volledig zelf samen te stellen in onze configurator. Deze materiaalkeuze hangt volledig af van jouw bouwsituatie en zo hebben beide materialen daarbij zijn voor- en nadelen. Lees alles over houten kozijnen en kunststof kozijnen op onze productinformatie pagina.

In vier kleine stappen een raamkozijn op maat op locatie

In slechts vier zeer eenvoudige stappen kun je een raamkozijn op maat (of meerdere raamkozijnen) bestellen voor jouw project. Op locatie voer je de gewenste maten in en kun je de maatvoering opslaan. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling op een gewenst moment definitief kunt maken. Na de bestelling produceren wij jouw raamkozijn op maat in onze fabriek. Tenslotte leveren wij de kozijnen graag bij je af. De levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt, dus bijvoorbeeld op de bouwlocatie op een door jou gekozen tijdstip. De snelst mogelijke levertijd is al vanaf 5 werkdagen!

Meer informatie over een kozijn van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze raamkozijnen op maat? Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze kozijnen op maat worden gemaakt van Sepali mahonie hout. Dit hout laat zich uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×