Raamkozijn op maat

Elke woning is anders en ook de afmetingen van kozijnen kunnen sterk variƫren. Bij Toelevering Online kun je een raamkozijn op maat eenvoudig zelf bestellen. Door middel van een slimme online configurator stel je zelf het raamkozijn op maat samen. Binnen vijf werkdagen worden je kozijnen geleverd, zodat je snel weer verder kunt met de andere werkzaamheden.

Een raamkozijn op maat zelf samenstellen

Bij Toelevering Online krijg je een zeer divers aanbod aan raamkozijnen met standaard afmetingen. Deze standaard raamkozijnen zijn gebaseerd op veelgebruikte afmetingen. Wil je toch liever een kozijn kopen met een afwijkende afmeting? Geen probleem! In de online configurator kun je je eigen kozijnen ontwerpen. In de online configurator is het ook mogelijk om zelf extra opties toe te voegen. Of het nu gaat om een raamkozijn of deurkozijn, Toelevering Online biedt een oplossing en denkt graag met je mee. Wil je meteen aan de slag met kozijnen bestellen? De tool is 24/7 te gebruiken.

In vier kleine stappen een raamkozijn op maat op locatie

In slechts vier zeer eenvoudige stappen kun je een raamkozijn op maat (of meerdere raamkozijnen) bestellen voor jouw project. Op locatie voer je de gewenste maten in en kun je de maatvoering opslaan. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling op een gewenst moment definitief kunt maken. Na de bestelling produceren wij jouw raamkozijn op maat in onze fabriek. Tenslotte leveren wij de kozijnen graag bij je af. De levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt, dus bijvoorbeeld op de bouwlocatie op een door jou gekozen tijdstip. De snelst mogelijke levertijd is al binnen 5 werkdagen!

 

Raamkozijn op maat

Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al binnen 5 werkdagen!

Ook een raamkozijn op maat van Toelevering Online?

Wil je graag hulp bij het configureren van jouw raamkozijn op maat of heb je een andere vraag over onze producten of materialen? Neem dan gerust contact met ons op. Het ervaren team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen met jouw raamkozijn op maat.

Anderen bekeken ook: Kozijnen bestellen, Houten kozijnen op maat, Maatwerk kozijn

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×