2-delige kunststof kiepschuifpui

Deze 2-delige kunststof kiepschuifpui van Toelevering Online is beschikbaar met het K-Vision Trend profiel: een kunststof kozijnsysteem met een slanke uitstraling en goede isolatievoorwaarden. Door de slanke uitstraling wordt er een groter glasoppervlak gecreëerd en ontstaat er meer lichtinval in de woning. Het profiel heeft een Ufr-waarde van 1,4. De 2-delige kunststof kiepschuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag van 18 mm. Wij adviseren om 3 tot 5 mm speling te houden, gebruik daarom 13 a 15 mm dikke stelkozijnen. Te bestellen inclusief beglazing De schuifpui is inclusief beglazing te bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit HR++ dubbel glas of HR+++ (triple) glas. Bij onze schuifpuien wordt standaard veiligheidsglas toegepast om de kans op doorvallen te voorkomen. Daarnaast werken wij bij onze kunststof schuifpuien uitsluitend met binnenbeglazing. Zo zorgen we voor een strak aanzicht en hoge inbraakwerendheid. Om de kiepschuifpui te openen haal je de kruk eerst naar je toe, waarna je de pui voor het vaste deel schuift. Het is ook mogelijk de pui op de kiepstand te laten staan, bijvoorbeeld voor ventilatie. De schuifpui is uitgerust met een driepuntssluiting. De cilinder en greep leveren we mee. Wij leveren ook het beslag mee, in dit geval is dat Winkhaus Duoport SK-Z en kruk F1 met een sleutel voor binnen en voor buiten een kom voor opening. Verschillende kleuren voor de 2-delige schuifkieppui De 2-delige kunststof kiepschuifpui heeft een doorlopend PVC profiel. DTS onderdorpel of HVL is voor dit profiel niet mogelijk. Voor de kleur van de schuifpui heb je keuze uit verschillende gladde of houtnerf folies. De kiepschuifpui met K-Vision Trend profiel leveren we de binnenzijde altijd in gladwit (RAL9016). Voor de buitenzijde heb je de keuze uit gladwit (RAL9016), houtnerf wit (RAL2010), houtnerf crème (RAL9001) of houtnerf antraciet (RAL7016). De kunststof kiepschuifpui is op dit moment alleen nog leverbaar als 2-delige kunststof schuifpui.

2.471,13 al vanaf excl BTW
2.990,07 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
3. Profiel
Verbindingen
K-VISION Trend kozijnprofiel
K-VISION Trend – schuifpui 42 werkdagen
Productinfo
€ 2471.13
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
2.471,13
Prijs incl. BTW
2.990,07

Lijst met specificaties

Profiel kunststof schuifkieppui K-VISION

De kunststof kiepschuifpui van Toelevering Online leveren we in het K-VISION Trend profiel. Dit is een slank profiel met een strakke uitstraling. De K-VISION Trend kiepschuifpui heeft een afmeting van 81 x 120 mm en een aanslag van 18 mm. Gebruik daarom ook stelkozijnen met een dikte van 18 mm. Het K-VISION Trend profiel heeft een diepte van 120 mm en een Ufr-waarde van 1,4. Bij dit profiel kan niet gekozen worden voor een HVL-verbinding.

Keurmerken kunststof schuifpuien KOMO, SKG, PKVW en RC2

Onze kunststof schuifpuien zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof schuifpuien objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof schuifpuien inclusief beslag wat voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De kunststof schuifpuien zijn daarnaast inbraakwerend tot en met weerstandsklasse RC2.

Wij geven dan ook ruime garanties op onze kunststof schuifpuien en andere kunststof kozijnen.

Onderdorpel kunststof schuifpui Doorlopend profiel of aluminium onderdorpel

Afhankelijk van het gekozen profiel is er sprake van een doorlopend profiel of een aluminium onderdorpel bij de kunststof schuifpuien.

Wanneer sprake is van een doorlopend profiel loopt het kozijn door aan de onderzijde en is er sprake van een hogere opstap. Bij een aluminium onderdorpel is er sprake van een andere opstap. De hoogtes van de onderdorpel kun je vinden in detaillering op de productinformatiepagina van het kunststof profiel.

Daarnaast kun je op de productinformatiepagina per profiel vinden welk soort onderdorpel wordt toegepast.

Glas schuifpuien HR++ en HR+++ beglazing

Onze kunststof schuifpuien zijn te bestellen met HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas.

HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,5.

Wij passen standaard veiligheidsglas toe voor onze kunststof schuifpuien van Gealan, Schüco en K-VISION, omdat er een kans bestaat op doorvallen. Vanuit wetgeving is het verplicht om in dit geval veiligheidsglas toe te passen, deze verplichtingen staan omschreven in de NEN 3569 en NEN 6702.

Afhankelijk van het type kozijn en jouw keuzes kun je ook kiezen voor roeden in het glas of mat glas.

Folie Glad, houtnerf, acryl of metallic

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd met een glad folie in de kleur RAL-9016. Je kunt de kunststof kozijnen ook bestellen in veel andere kleuren en er zijn genoeg mogelijkheden met gladde folies of houtnerffolies. Kies je voor een kunststof kozijn met houtnerffolie dan heb de voordelen van een modern kunststof kozijn met de uitstraling van hout.

Bij het Gealan profiel heb je ook de mogelijkheid om een acrylfolie te kiezen in verschillende kleuren. Acryl is harder en krasbestendiger dan andere folies waardoor het kozijn langer mooi blijft.

Bij de Schüco profielen bieden we ook een mogelijkheid tot het kiezen voor een metallic folie in verschillende kleuren.

Hang- en sluitwerk kunststof schuifpui Compleet geleverd

Onze kunststof schuifpuien worden compleet geleverd inclusief het hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG-keurmerk. Het beslag wordt meegeleverd in de kleur aluminium F1. Het merk van het het beslag kan verschillen per kozijnprofiel, je kunt het terugvinden op de productinformatiepagina.

Ventilatierooster kunststof schuifpui Zelfregulerend

Je kunt onze kunststof schuifpuien samenstellen met ventilatierooster(s).

Bij kunststof schuifpuien met het Gealan S9000 profiel passen wij een ventilatierooster toe van Duco, namelijk de Duco Line ZR 10. Dit ventilatierooster heeft een maximale doorlaat van 10,7 dm3/s. Dit is een volledig vlak ventilatierooster dat voorzien is van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk.

Bij de kunststof schuifpuien met een Schüco profiel passen wij een Duco Flat ZR10 ventilatierooster toe. Het rooster is voorzien van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk. Het ventilatierooster heeft een doorlaat van maximaal 11,6 dm3/s. Het rooster heeft een glasaftrek van slechts 80 mm.

Bij de K-VISION PremiDoor schuifpui passen wij het Renson type THM90-EVO ventilatierooster toe. Dit is een thermisch onderbroken, compact, zelfregelend ventilatierooster.

Alle ventilatieroosters die wij toepassen zijn insectenwerend en thermisch onderbroken zodat er geen koude overdracht is.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Deze 2-delige kunststof kiepschuifpui van Toelevering Online is beschikbaar met het K-Vision Trend profiel: een kunststof kozijnsysteem met een slanke uitstraling en goede isolatievoorwaarden. Door de slanke uitstraling wordt er een groter glasoppervlak gecreëerd en ontstaat er meer lichtinval in de woning. Het profiel heeft een Ufr-waarde van 1,4. De 2-delige kunststof kiepschuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag van 18 mm. Wij adviseren om 3 tot 5 mm speling te houden, gebruik daarom 13 a 15 mm dikke stelkozijnen.

Te bestellen inclusief beglazing

De schuifpui is inclusief beglazing te bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit HR++ dubbel glas of HR+++ (triple) glas. Bij onze schuifpuien wordt standaard veiligheidsglas toegepast om de kans op doorvallen te voorkomen. Daarnaast werken wij bij onze kunststof schuifpuien uitsluitend met binnenbeglazing. Zo zorgen we voor een strak aanzicht en hoge inbraakwerendheid.

Om de kiepschuifpui te openen haal je de kruk eerst naar je toe, waarna je de pui voor het vaste deel schuift. Het is ook mogelijk de pui op de kiepstand te laten staan, bijvoorbeeld voor ventilatie. De schuifpui is uitgerust met een driepuntssluiting. De cilinder en greep leveren we mee. Wij leveren ook het beslag mee, in dit geval is dat Winkhaus Duoport SK-Z en kruk F1 met een sleutel voor binnen en voor buiten een kom voor opening.

Verschillende kleuren voor de 2-delige schuifkieppui

De 2-delige kunststof kiepschuifpui heeft een doorlopend PVC profiel. DTS onderdorpel of HVL is voor dit profiel niet mogelijk. Voor de kleur van de schuifpui heb je keuze uit verschillende gladde of houtnerf folies. De kiepschuifpui met K-Vision Trend profiel leveren we de binnenzijde altijd in gladwit (RAL9016). Voor de buitenzijde heb je de keuze uit gladwit (RAL9016), houtnerf wit (RAL2010), houtnerf crème (RAL9001) of houtnerf antraciet (RAL7016).

De kunststof kiepschuifpui is op dit moment alleen nog leverbaar als 2-delige kunststof schuifpui.

Toeleveringonline_configurator
Levering glas

Je kunt kiezen voor een beglaasd of onbeglaasd kozijn. Kies je voor beglazing, dan leveren wij het glas direct met het kozijn mee. Wij zetten het glas altijd in de sponning. De glaslatten kunnen verwijderd worden door voorzichtig een plamuurmes tussen de glaslat en het kozijn te steken, waardoor je het glas uit het kozijn kan halen. Het gehele kozijn is zonder glas een stuk lichter en daardoor eenvoudiger te plaatsen.

lees meer
Houten kozijn inclusief glas te bestellen
Glas

Alle kunststof kozijnen van Toelevering Online worden voorzien van 28 mm glas. Dit is een vereiste voor de kozijnen. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten glas: standaard HR++, HR++ 1-zijdig gelaagd en HR++ 2-zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw o maat gemaakte kozijn van Toelevering Online onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
Kunststof scharnier
Dr. Hahn KT-EV scharnieren

De kunststof ramen die je bestelt bij Toelevering Online worden voorzien van Dr. Hahn KT-EV scharnieren. De KT-EV scharnieren van Dr. Hahn zijn ontwikkelt voor deuren met een maximumgewicht van 120 kg. Ze zijn zilvergrijs van kleur. De scharnieren zijn verstelbaar in zes richtingen, eenvoudig te monteren en verstellen.

lees meer
varipro
Dorpels

Bij de K-VISION kozijnen van Toelevering Online worden AHA & VARIPRO DTS-onderdorpels toegepast. De dorpels worden specifiek per profielhuis geproduceerd, zodat er geen strip of andere oplossing gebruikt hoeft te worden om een sponning te creëren. De toegepaste neuten zijn voorzien van centreerpennen. In combinatie met de unieke connectoren zorgen deze ervoor dat er een naadloze verbinding ontstaat tussen de stijl en de neut/onderdorpel.

lees meer
kruk gealan
Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze draaikiepramen passen wij verdekt liggend Winkhuis-beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een raam een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij Winkhuis SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

lees meer
KOMO
Kwaliteitswaarborg kunststof kozijnen

Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen van de juiste kwaliteit zijn. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de internationale norm DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de kwaliteitsrichtlijnen die Gealan aan kunststof kozijnen stelt.

lees meer
2-delige-schuifkieppui
€ 2.471,13
excl. BTW
12 augustus
42 werkdagen