Aluprof MB-86 profiel harmonicadeuren aluminium

Kozijnenshowroom

Klantenservice
7 juni 2023

Kozijnen bestel je super simpel en snel bij Toelevering Online. In onze digitale showroom voor kozijnen laten we je zien wat er allemaal mogelijk is. Je kiest tussen hout, kunststof en aluminium, waarbinnen we meerdere kozijnprofielen aanbieden.

De digitale kozijnenshowroom van Toelevering Online

Digitale showroom houten kozijnen

Wil je kozijnen met een klassiek uiterlijk, dan kies je voor hout. Door het juiste soort hout te kiezen en het goed te onderhouden, hebben je houten kozijnen kozijnen een erg lange levensduur. Bij Toelevering Online kun je kiezen tussen houten kozijnprofielen van MahonieAccoya of Finti. Deze voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse Brachevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). In deze digitale kozijnenshowroom laten we ze zien.

  • Mahoniehout: laat weinig kleurverschil zien, laat zich goed bewerken en heeft een hoge hardheid. De meest gekozen houtsoort van onze klanten!
  • Accoyahout: duurzaam naaldhout dat door een zuurbad de structuur van massief hout krijgt. Deze houtsoort heeft een hoge isolatiewaarde, duurzaamheid en stabiliteit.
  • Fintihout: meest verantwoorde en milieuvriendelijke houtsoort van het moment. Het hout heeft de laagste U-waarde en heeft vergelijkbare eigenschappen als tropisch hardhout.

De verschillen tussen de profielen gemakkelijk naast elkaar zien? Bekijk hier de profielvergelijker hout.

Digitale showroom kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn ideaal als je weinig onderhoud aan je kozijnen wenst. Ze hebben een lange levensduur, zijn ze geluiddempend en vochtwerend. Bij Toelevering Online kies je tussen Gealan, K-VISION en Schüco kunststof kozijnen van de beste kwaliteit. We laten ze je zien in deze digitale kozijnenshowroom.

  • Gealan: voldoen aan alle eisen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakpreventie. Het verdiepte profiel in combinatie met een HVL-verbinding maakt het visueel zeer aantrekkelijk.
  • K-VISION: Deze kozijnen hebben een bouwdiepte, kamervorming en zinvolle detailconstructies die voldoen aan alle verwachtingen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakpreventie.
  • Schüco: worden geproduceerd met het Schüco LivingSlide of het Schüco EasySlide profiel. De Duitse producent stelt hoge eisen aan dichtheid, betrouwbaarheid en bescherming tegen weersinvloeden.

De verschillen tussen de profielen gemakkelijk naast elkaar zien? Bekijk hier de profielvergelijker kunststof.

Digitale showroom aluminium kozijnen

Aluminium staat bekend om de hoge kwaliteit. Kozijnen van dit materiaal zijn sterk en stabiel, zetten niet uit bij warmte en krimpen niet bij kou. Aluminium kozijnen nemen geen vocht op en trekken geen vuil aan, waardoor ze een lange levensduur hebben. Ideaal dus, als je onderhoudsvrije kozijnen zoekt. Bij Toelevering Online vind je aluminium kozijnen van Aluprof en Reynaers.

  • Aluprof: Goede en betaalbare kozijnen. Daarnaast hebben ze voor aluminium kozijnen een goede isolatiewaarde(Ufr).
  • Reynaers: staat bekend om de exclusieve en luxe kwaliteit. De kozijnen hebben onder andere verdekte scharnieren en bevatten een verdiept of vlak profiel.

De verschillen tussen de profielen gemakkelijk naast elkaar zien? Bekijk hier de profielvergelijker aluminium.

Alles op een rij

Bij de keuze tussen houten, kunststof en aluminium kozijnen, is het handig om ze in één blik te kunnen vergelijken. Daarom hebben we alle belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet. Voor alle specifieke kenmerken, ga naar houten kozijnen, kunststof kozijnen of aluminium kozijnen.

Houten kozijnen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Isolatiewaarde* Ufr

1.1 – 0.9 W/(m2.K)

1.2 – 1.1 W/(m2.K)

1.9 – 1.6 W/(m2.K)

Afwerking (look)

Gelakt (klassieke houtlook)

Glad, houtnerf of acryl

Coating (mat) in diverse kleuren

Scharnieren

Verdekt liggend

Verdekt liggend

Verdekt liggend of opdek

Garantie

10 jaar

10 jaar

5 jaar

Onderhoud

Schoonmaken (jaarlijks)

Elke 6 tot 15 jaar schilderen

Schoonmaken (jaarlijks)

Schoonmaken (jaarlijks)

Inbraakpreventie?

Ja

Ja

Ja

* Hoe lager de Ufr-waarde, hoe beter de isolatie.

Supersnel kozijnen bestellen bij Toelevering Online

Geïnspireerd geraakt door deze digitale kozijnenshowroom? Bij Toelevering Online bestel je makkelijk en snel je nieuwe houten, kunststof of aluminium kozijnen. Met onze configurator stel je heel snel en eenvoudig een maatwerk kozijn samen. Daarna leveren wij vanaf vijf werkdagen de kozijnen bij jou thuis.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×