kunststof-schuifpui-toelevering-online

Kunststof schuifpui prijzen

Jetle Linderman
13 maart 2019

Je bent je aan het oriënteren of op zoek naar een kunststof schuifpui, maar wat zijn precies de kosten van een kunststof schuifpui en welke prijzen moet je aanhouden? De prijzen van een kunststof schuifpui zijn erg afhankelijk van de maatvoering, het soort glas, de soort structuur en het aantal delen waar de schuifpui uit bestaat. Zie de tabel hieronder voor een overzicht:

Type kunststof schuifpuiAfmetingen in mm  (b x h)Soort glasSoort structuur Prijs incl. btw en beslag* (excl. montage)
2-delige schuifpui2000 x 2200 mmHR++ glas 2-zijdig gelaagdGlad PVC (RAL9016) € 2.798,14
4-delige schuifpui4000 x 2200 mmHR++ glas 2-zijdig gelaagdGlad PVC (RAL9016) € 4.321,65
2-delige schuifpui2000 x 2200 mmTriple glas HR+++ 2-zijdig gelaagdGlad PVC (RAL9016) € 3.002,39
4-delige schuifpui4000 x 2200 mmTriple glas HR+++ 2-zijdig gelaagdGlad PVC (RAL9016) € 4.947,07

*Prijzen per maart 2019

Kosten kunststof schuifpui

Tijdens het samenstellen van de kunststof schuifpui wordt de prijs exclusief btw weergegeven. Op basis van de opgegeven opties wordt direct de prijs berekend. Je voegt de kunststof schuifpui die je hebt samengesteld toe aan een project. Als je tevreden bent over de kosten van de kunststof schuifpui kun je het project definitief afrekenen. Je kunt de door jou samengestelde kunststof schuifpui gemakkelijk online afrekenen. Als je de maatwerk kunststof schuifpui hebt besteld dan nemen wij deze in behandeling. Ter controle nemen we telefonisch contact met je op om de bestelling door te nemen. Bij akkoord gaat jouw kunststof maatwerk schuifpui in productie en wordt deze afgeleverd waar en wanneer dat jou uit komt.

Configureer jouw product en bereken de kosten voor jouw kunststof schuifpui.

Prijsverschil tussen een kunststof en houten schuifpui

Je weet nu wat de kosten zijn van een kunststof schuifpui, maar hoeveel is het prijsverschil met een houten schuifpui? Bij Toelevering Online bieden we zowel houten kozijnen als kunststof kozijnen aan, waardoor jij gemakkelijk kunt berekenen wat het verschil is qua prijs.
Zie de tabel hieronder voor een vergelijk tussen de materialen:

TypeMateriaalAfmetingen in mm  (b x h)Soort glas Soort structuur  Prijs incl. btw en beslag* (excl. montage) 
2-delige schuifpuiKunststof2000 x 2200 mmHR++ glas 2-zijdig gelaagdGlad PVC (RAL9016) € 2.798,14
2-delige schuifpuiHout2000 x 2200 mmHR++ glas 2-zijdig gelaagd € 2.388,62

*Prijzen per maart 2019

Stel jouw kunststof schuifpui samen en bereken jouw prijs!

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online zijn altijd op maat gemaakt. In onze online configurator stel je gemakkelijk jouw kunststof kozijn op maat samen. Of bekijk onze standaard producten. Je voert de buitenwerkse maten in, geeft je wensen aan en je krijgt meteen de prijzen te zien aan de hand van de opties die jij kiest.

Je hebt veel keuzes in de configuratie van een kunststof schuifpui. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houtnerfstructuur en in sommige gevallen kun je kiezen voor Acryl. Iedere structuur is te bestellen in diverse kleuren, van wit, crème, grijs tot aan antraciet. De eigenschappen die je selecteert bepalen het uiterlijk van het maatwerk kozijn. Ga je bijvoorbeeld voor een houtlook uitstraling of kies je een profielsysteem met houtnerf-folie?

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online worden al vanaf vijf werkdagen geleverd. De schuifpui wordt standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Om een strak aanzicht te creëren, beglazen wij onze kunststof schuifpuien vanaf de binnenkant.

De kozijnen worden geleverd in heel Nederland. Onder andere dus in Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Overijssel en Gelderland.

Vragen, advies of meer informatie?

Meer informatie over de prijzen van maatwerk kunststof kozijnen? Je kan bij Toelevering Online altijd terecht voor vragen. Onze klantenservice staat je graag te woord via onze online chat, telefoon, mail & WhatsApp. We zijn te bereiken op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×