Schuifpui of openslaande deuren kiezen?

Veel mensen willen graag direct de tuin in kunnen lopen vanuit de woonkamer of keuken en volop daglicht in huis. Met zowel openslaande tuindeuren als een schuifpui creëer je een gevoel van ruimte en betrek je de tuin bij de woning. Welke van deze twee varianten is voor jou het meest geschikt is? Dat hangt onder andere af van de beschikbare ruimte, de grootte van je tuinterras, je budget en natuurlijk smaak. Wij vertellen je meer en helpen je met het maken van een keuze!

Wat is het verschil tussen openslaande deuren en een schuifpui?

Openslaande deuren zijn dubbele deuren die naar buiten draaien. Een schuifpui bestaat ook uit 2 delen, maar hierbij schuiven de verschillende delen langs elkaar heen. De verschillende manieren van openen zijn vaak bepalend voor de keuze voor tuindeuren of een schuifpui.

Wanneer kiezen voor een schuifpui of tuindeuren?

Bij openslaande deuren heb je te maken met de deuren die naar buiten openen en daardoor zul je de nodige ruimte vrij moeten houden zodat je de deuren kan openen. Bij een schuifpui is dit niet het geval en gaat er vrijwel geen ruimte verloren.

Bij een ruim tuinterras of een ruim balkon zijn beide opties geschikt, maar bij weinig ruimte kiest men vaker voor een schuifpui. De uiteindelijke keuze hangt natuurlijk ook af van smaak en het beschikbare budget.

Uitgebreid assortiment

Bij Toelevering Online kun je zowel schuifpuien als tuindeuren simpel en snel samenstellen. Wij hebben een ruim assortiment in houten tuindeuren, aluminium tuindeuren en kunststof tuindeuren.

Ons assortiment openslaande tuindeuren is uitlopend. Je kunt jouw kozijn met tuindeuren volledig op maat samenstellen. Je kunt kiezen voor één zijlicht, twee zijlichten of zijlichten en een bovenlicht. De keuze is aan jou!

Op de productpagina hebben we de meest voorkomende modellen alvast voor je uitgewerkt. In onze configurator heb je de vrijheid om het kozijn met tuindeuren volledig in te delen naar eigen wens.

Wij bieden ook meerdere typen schuifpuien aan. Welke het beste past in jouw situatie is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Kies je voor een schuifpui van kunststof of aluminium schuifpui, of sluit een houten schuifpui beter aan bij jouw wensen? Wij bieden hierin zowel mogelijkheden voor een 2-delige, 3-delige en 4-delige schuifpui. Bij de 4-delige schuifpui schuiven de 2 binnenste delen langs de buitenste twee delen en kun je een ruime opening creëren.  Bij de 2-delige schuif staat er één deel vast en kan het andere deel schuiven.

Hulp nodig bij de keuze voor een schuifpui of tuindeuren?

Wij snappen dat het kiezen tussen openslaande deuren en een schuifpui lastig kan zijn. Weet je niet zo goed of een schuifpui of tuindeuren het beste past bij jouw wensen? Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij staan graag voor je klaar met een advies op maat.

Bestel je schuifpui of tuindeuren bij Toelevering Online en wij leveren deze vanaf 5 werkdagen op locatie. Wij leveren door heel Nederland, dus onder andere in de provincies FrieslandGelderlandGroningenUtrechtOverijssel en Zeeland.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×