Niek-Klantenservice

De vijf meest gestelde vragen aan onze klantenservice

Daan
25 juni 2020

Onze klantenservice krijgt dagelijks verschillende vragen binnen. De vijf meest gestelde vragen hebben wij voor jullie op een rijtje gezet. Hieronder vind je een overzicht van deze vragen en antwoorden.

Wat zijn de levertijden van kozijnen?

De levertijden van kozijnen variëren op basis van het gekozen materiaal en de kleurcombinaties. De snelst mogelijke levering is al binnen vijf werkdagen, mits op werkdagen voor 12:00 uur besteld.

Houten kozijnen

Houten kozijnen leveren we al vanaf 5 werkdagen inclusief glas.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen leveren we al vanaf 9 werkdagen exclusief glas.

Voor kozijnen met een houtnerffolie geldt een standaard levertijd van 32 werkdagen, maar er zijn enkele uitzonderingen. Bij bepaalde kleurencombinaties gelden levertijden vanaf 7 werkdagen. Stel een kozijn samen en wij geven de levertijden voor het kozijn weer in de mogelijke kleuren. Let op! Houd er rekening mee dat in de vakantie de levertijd kan afwijken in verband met zomersluitingen van producenten.

Hoe laat wordt mijn kozijn geleverd?

De avond vóór levering krijg je per mail een tijdsvak van drie uur waarin je kozijnen worden geleverd. Zo weet je precies wanneer de chauffeur langs komt om jouw kozijn(en) te leveren. Voor je een bestelling gaat afrekenen selecteer je de dag waarop jij jouw kozijn(en) geleverd wilt hebben. Zorg altijd dat je op de aangegeven locatie aanwezig bent om het kozijn in ontvangst te nemen en te controleren. Lees meer over het volgen van je bestelling.

Hebben jullie ook horren in het assortiment?

Bij Toelevering Online leveren wij sinds kort ook horren. De horren worden volledig op maat gemaakt voor jouw geconfigureerde kozijn. De horren zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren en worden geleverd in dezelfde kleur als het raam. De diepte van de hor heeft een standaardafmeting van 27 mm. Op dit moment zijn de horren enkel verkrijgbaar bij een draaikiepraam. Bekijk meer informatie over onze horren.

In welke kleuren leveren jullie roosters en scharnieren?

De scharnieren die je bij Toelevering Online bestelt, zijn altijd zilvergrijs van kleur (aluminiumkleur). De roosters zijn in drie verschillende kleuren te krijgen. Dit zijn de kleuren:

  • Wit (RAL9010)
  • Créme wit (RAL9001)
  • Blank geanodiseerd (aluminiumkleur, F1)

In welke kleuren wordt een Mahonie kozijn geleverd?

De houten kozijnen van Toelevering online met een Mahonieprofiel zijn in drie verschillende kleuren voorlak en aflak te krijgen. Je kunt kiezen uit de kleuren: antraciet (RAL 7016), wit (RAL9010) en verkeersgrijs A (RAL7042). Mahoniehout laat ten opzichte van andere houtsoorten weinig kleurverschil zien. Daarnaast laat het zich goed bewerken en heeft het een hoge hardheid, waardoor het goed bestand is tegen mechanische beschadigingen. Het hout bevat minder houtporiën en nerven, wat een gladder eindresultaat oplevert.

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen of wil je graag meer informatie? Kijk op onze informatiepagina of neem contact met ons op. Wij zijn elke werkdag tussen 08:00 en 22:00 uur bereikbaar via mail, WhatsApp, chat of telefonisch via 085 8085 030. Ook op zaterdag zijn wij telefonisch en via de chat bereikbaar tussen 09:00 en 16:30 uur.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×