Project afrekenen

Na het samenstellen van jouw kozijnen kun je deze afrekenen op de projectpagina. Selecteer het project dat je wilt afrekenen en klik op de groene knop: “Project afrekenen”.

1. Bepaal de leverdatum
Selecteer de gewenste leverdatum  in de kalender. Vervolgens kies je het dagdeel (ochtend 07.00 – 12.00 uur of middag 12.00 – 17.00 uur) waarop je jouw bestelling geleverd zou willen hebben.

Tip!
Zeker weten dat hetgeen je besteld hebt correct is? Klik dan op het vinkje: “Laat Toelevering Online telefonisch contact met mij opnemen om samen de bestelling na te kijken”. Dan checken wij samen met jou de bestelling.

2. Voer factuur- en adresgegevens in
Voer jouw gegevens in of controleer deze goed wanneer je ze al eerder ingevuld hebt.

3. Afrekenen
Check alle gegevens nogmaals goed en reken af via een iDeal-betaling of voldoe de betaling middels een bankoverschrijving wanneer je de factuur ontvangen hebt. Zodra de betaling bij ons binnen is, starten wij met de productie. Wil je het kozijn binnen vijf werkdagen geleverd hebben? Dan adviseren wij met iDeal te betalen! Een iDeal betaling ontvangen wij namelijk direct. Bij een bankoverschrijving duurt het meestal een dag voor de betaling ontvangen is.


Terug naar overzicht
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×